Вхід | Реєстрація

На Полтавщині внаслідок вибуху гранати загинув юнак, шестеро дітей - травмовані

На Полтавщині внаслідок вибуху гранати загинув юнак, шестеро дітей - травмовані

Стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості.

У Полтавській області на гранаті підірвався 20-річний хлопець. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Полтавської області.

Вибух стався близько 21-ї години в одному із будинків у селі Новосанжарського району. Внаслідок також постраждали 6 неповнолітніх.

"Встановлено, що близько 21-ї години 20-річний місцевий мешканець приніс у будинок предмет, схожий на гранату (ймовірно Ф-1), та демонстрував його своїм сусідам. Під час необережного поводження боєприпас вибухнув", - йдеться у повідомленні.

"Унаслідок вибуху 20-річний хлопець загинув на місці. Шестеро сусідів - неповнолітні дівчата віком 6 років, 14 років, двоє віком 15 років та двоє – шістнадцятирічних, із численними політравмами госпіталізовані до районної лікарні", - прокоментував заступник начальника ГУНП в Полтавській області Сергій Чижа.

Крім того, стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості, повідомляє відомство.

За даним фактом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 115 (умисне вбивство з правовою кваліфікацією "нещасний випадок") та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, працівники поліції з’ясовують всі обставини події.


Автор: «5 канал»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2016, 20:40 | Нові Cанжари | Кримінал


1. Антон / 10 травня 2016, 13:27
"Дивіться, що у мене є!" - сказав хлопчина і з гордістю достав з кишені гранату...
2. Гість / 10 травня 2016, 13:33
Антона треба було призначати керівником Світлиці - він справжній майстер слова
3. Лариса / 10 травня 2016, 14:30
Антон, это совсем не повод для глупых и циничных шуток. Так и хочется продлить твое предложение: "...і відірвало Антону колокольчики між ногами". Тогда было бы гораздо смешнее.
4. Лариса / 10 травня 2016, 14:31
Если бы еще оторвало головы тем, кто в чайниках привозит гранаты с зоны АТО на мирную территорию.
5. Віта / 10 травня 2016, 14:32
Я вважаю , що тоді б і редакції вже не було, аби його поставили...
6. Базаряни / 10 травня 2016, 14:56
Та тим. що в кишенях привозять. Оце волонтери. Оце і нехай правоохоронці вияснять - де беруться ці гранати в районі ?
7. Санжарський / 11 травня 2016, 16:49
Не переймайтесь, шановні! Якщо встановлять, що граната дійсно "від Юлі" - замнуть справу аж бігом, ще й "стрілочника" знайдуть, бо не можна ж на волонтерів кидати тінь! Так що правду ми, скоріш за все, не дізнаємось ніколи. А найгірше - це тільки початок, я впевнений, шо тих гранат у районі вже не одна сотня. Скільки вже разів Юля була в АТО? А там цього "добра" - не тільки в чайнику чи за пазухою, а чемоданами брати можна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації