Вхід | Реєстрація

Юннати Приорілля досліджують екологію й успішно вирощують картоплю

Юннати Приорілля досліджують екологію й успішно вирощують картоплю

На базі Дніпропетровського еколого-натуралістичного центру відбулися обласні конкурсні змагання юних натуралістів «Знаю, вмію, дію — 2016».  Конкурс мав на меті стимулювати творче самовдосконалення дітей та учнівської молоді, сприяти модернізації змісту науково‑дослідницької, пошукової, експериментальної і практичної діяльності навчальних закладів.

У змаганнях Царичанський район представили два вихованці станції юних натуралістів. У секції «Екологія і природоохоронна робота» виступив учень 10 класу Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександр Калчев. У секції «Овочівництво» район представляла учениця 8 класу Китайгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів Діана Колісніченко.

Під час конкурсних змагань Олександр Калчев презентував дослідницьку роботу на тему «Екологічний стан Дніпропетровщини». Його наставником під час виконання роботи була керівник гуртка Царичанської станції юннатів Аліна Мартинець. Окрім презентації науково‑дослідницької роботи, конкурсанти виконували завдання з екології. За підсумками змагань, Олександр отримав заслужене 1 місце.

Діана була наймолодшою учасницею конкурсу. Дівчина представила роботу «Вплив строків садіння на врожай картоплі сорту «Слов’янка». Цю роботу вона виконала під керівництвом Лілії Лісової. За активну участь Діана Колісниченко отримала грамоту.

Приорільські конкурсанти мали гарні результати. Їм вручили грамоту Дніпропетровського департаменту освіти і науки. З чим їх і вітаємо.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації