Вхід | Реєстрація

Розширене засідання колегії Кобеляцької райдержадміністрації

Розширене засідання колегії Кобеляцької райдержадміністрації

30 травня на розширеному засіданні колегії райдержадміністрації розглянуто питання про підсумки економічного і соціального розвитку та виконання бюджету Кобеляцького району за І квартал 2016 року – доповідали завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Тюпка, начальник фінансового управління райдержадміністрації Андрій Дацко.

Про організацію виконання Плану заходів з виконання  закону України «Про засудження  комуністичного  та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні  та заборону пропаганди їхньої символіки» на території району – доповідала завідувач сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю  апарату райдержадміністрації Тетяна Звонкова.

Голова райдержадміністрації, голова колегії райдержадміністрації Таміла Шевченко зазначила, що у ІІ кварталі 2016 року в районі планується відновити роботу ВП «Кобеляцький цукровий завод» ТОВ «АФ Добробут» та асфальтового заводу в с.Бутенки, що дасть можливість створити  близько 500 нових робочих місць.

Акцентувала, що найбільш активними платниками податку серед сільськогосподарських підприємств, з  розрахунку 2 тис. грн. за 1 га землі, в районі є ТОВ «АФ Добробут», СФГ «Шанс», ФГ «Кристал», ФГ «Ліс» ТОВ «Колос», СК «Радянський». Ці господарства виплачують і найбільший відсоток за оренду земельних часток (паїв).

Рекомендувала активізувати роботу щодо сприяння у підготовці  документів до суду  з метою погашення заборгованості із виплати заробітної плати ТОВ «Гадячсир» усім працюючим  у відділенні с.Красне, доручила тримати на контролі вирішення питання проведення  робіт, пов’язаних з ремонтом та утриманням автомобільних доріг, інформувати  щотижня про вручення повідомлень щодо призначення субсидій населенню, перепрофілювання учасників АТО, запропонувала розглянути на  Координаційній раді у голови районної ради питання встановлення відео спостереження на в’їздах і виїздах  з населених пунктів.

Зазначила, що у Кобеляцькому районі відповідно до Закону України про декомунізацію  проведено відповідну роботу по перейменуванню вулиць, демонтовано символіку тоталітарного режиму, сільськими радами  подано пропозиції щодо перейменування  населених пунктів.  На даний час у районі перейменовано 186 вулиць. 23 пам’ятника,  8 населених пунктів. Запропонувала  рекомендувати  виконкомам місцевих рад  при утворенні та найменуванні  нових вулиць, провулків враховувати історичне минуле краю, імена видатних діячів району.

Присутніми членами колегії одноголосно прийнято рішення доопрацювати  проекти розпорядження та доручення голови райдержадміністрації.

По закінченню  засідання. Т.Шевченко інформувала про  стихію 29.05.2016 року в м.Кобеляки, завдані нею збитки.

Доручила підготувати листи  філії ПАТ «Полтаваобленерго» щодо  забезпечення безперебійного  електропостачання  під час  проведення районних заходів 01.06.2016 року до Дня захисту дітей.


Автор: Кобеляцька районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2016, 14:42 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації