Вхід | Реєстрація

Діти — це щирість і відвертість

Діти — це щирість і відвертість

Першого червня відзначається Міжнародний День захисту дітей. 
До його проведення долучилися співробітники Кобеляцького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
У рамка заходу протягом двох годин діти малювали роботи кольоровою крейдою. Кожен із учасників уподобав собі місце, на якому зібрався творити, і, розмітивши межі, старанно написав своє ім’я, прізвище та вік. Переглядаючи малюнки, які поволі з’являлися на асфальті, можна зазначити, що для підлітків дитинство асоціюється з квітами, морем, сонцем, райдугою, школою і, перш за все, рідною домівкою. 
Найкращі художники нагородженні цінними подарунками, малеча – заохочувальними призами. 
Міжнародний день захисту дітей покликаний не тільки для веселого святкування дітвори - це нагадування суспільству про необхідність дотримання та поваги прав дитини, боротьби з експлуатацією дитячої праці, прав дитини на освіту, дозвілля й захист від фізичного та психологічного насилля, до проблем охорони здоров'я. 
Діти — це безмежна щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. 






 


Автор: Олена ЖОРНЯК, фахівець Кобеляцького районного відділу КВІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2016, 11:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації