Вхід | Реєстрація

Котелевські правоохоронці розшукали 17-річну дівчину, яка втекла з дому

Котелевські правоохоронці розшукали 17-річну дівчину, яка втекла з дому

«Мамо зі мною все буде добре, не потрібно мене шукати. Звонити я сама буду до тебе. З’їдеш від батька - обзивайся, він ні тобі, ні мені життя не дасть» - такого змісту записку залишила дівчина, яка, взявши з собою паспорт, пішла в невідомому напрямку.

«Через дві доби інспектор котелевської поліції Віталій Кудин знайшов зниклу дівчину та повідомив про це батькам. Дівчина знаходилася у свого товариша в сусідньому селі. Як пояснила вона сама, з дому вона пішла бо образилася на свого батька, який напередодні проводив з нею бесіду про оцінки в школі, на що вона неадекватно зреагувала та втекла з дому, бо вважала, що за погані оцінки батько її буде більш суворо карати. Взагалі дівчина зростає в багатодітній сім’ї, де їх четверо дітей. Родина із середнього рівня проживання, усім необхідним забезпечена. В будинку є всі зручності, діти охайні, чисті» - повідомив начальник поліції Котелевщини Віталій Браславець.

Із знайденою дівниною поліція провела профілактичну бесіду за участі головного спеціаліста з питань опіки та піклування в справах дітей при Котелевській РДА Оленою Троцькою. Дівнину на облік не поставили, лише попередили та роз’яснили, які наслідки очікують її та батьків, якщо вона ще вчинить подібне.


 


Автор: За інформацією Котелевського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2016, 12:37 | Котельва | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації