Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка за тиждень

Із 20 по 27 червня до Кобеляцького відділу поліції надійшло 107 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій, із ознаками кримінального характеру, які в подальшому внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

15 заяв та повідомлень (шахрайство — 2, грабіж — 1, нанесення легких тілесних ушкоджень — 1, крадіжок — 7, злочинів у сфера незаконного обігу наркотичних засобів — 2, незаконне заволодіння транспортним засобом — 1, порушення правил дорожнього руху — 1).

Працівниками відділу поліції розкрито три злочини: дві крадіжки та один у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Минулого тижня на території Кобеляцького району проводилися такі масові заходи як День скорботи та вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також День міста в Кобеляках. На охорону громадського порядку залучались 30 працівників поліції, 11 членів громадського формування. Порушень громадського порядку під час заходів не допущено.


Автор: Катерина Смага, інспектор Кобеляцького відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2016, 18:45 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації