Вхід | Реєстрація

Рада ввела амністію для воїнів АТО, які вчинили нетяжкі злочини

Рада ввела амністію для воїнів АТО, які вчинили нетяжкі злочини

Верховна Рада України підтримала проект амністії в 2016 році.

За законопроект №4255 проголосували 247 народних депутатів.

Даний проект передбачає поширення дії амністії на засуджених, які вчинили нетяжкі злочини. Зокрема, така амністія передбачається для учасників бойових дій та осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Рада внесла зміни до законодавства щодо діяльності Сил спецоперацій: Реформа ЗСУ не повинна зупинятися через політичний популізм.

Відзначимо, що дана амністія буде діяти в тих випадках, коли мова йде про скоєння злочинів, які не є особливо тяжкими (проти життя і здоров'я людини). Амністія не розповсюджується на злочини, передбачені частинами другою, третьою і четвертою статті 408, 410 статтей, частин другої, третьої і четвертої статті 411 Кримінального кодексу України.


Автор: «Цензор.НЕТ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2016, 12:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації