Вхід | Реєстрація

Царичанський район жнивує

Царичанський район жнивує

Жнивна кампанія на Приоріллі добігала кінця. Але випали незначні дощі, які завадили її завершенню. Аграрії району сподіваються впоратися зі жнивами найближчим часом.

За оперативними даними відділу агропромислового розвитку РДА, станом на 25 липня ранніх зернових скошено 13 373 гектари. Намолочено 40133 тонни зерна. Середня урожайність ранніх зернових становить 30 центнерів з гектара. Скошено озимої пшениці 5910 гектарів (91 %). Намолочено 21395 тонн при середній урожайності 36,2 центнера з гектара. Завершено збирання озимого жита на площі150 гектарів (100 %). Валовий збір становить 326 тонн. Урожайність 21,7 центнера з гектара. Майже завершили збирання гороху: з 579 гектарів залишилось скосити 7 гектарів. Намолочено 1459 тонн, урожайність 25,2 центнера з гектара.Скошено і обмолочено ярого ячменю 6120 гектарів (90 %). Намолочено 15506 тонн при середній урожайності 25,5 центнера з гектара.

На 25 липня завершили жнива ТОВ АПК «Самара», ТОВ Агрофірма «Світанок», ТОВ «Оріль», ПП «Оріон Агрос», СФГ «Еталон», СФГ «Нове», ТОВ «Україна», ФГ «Грант», ТОВ «Маяк», СФГ «Лелеки», ФГ «Шевченко», ТОВ «Шевченко», ПП «Сади Приорілля».


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2016, 10:07 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації