Вхід | Реєстрація

Караул! Навіть храм грабують!

При невідомих обставинах у період з 12 по 17 липня з території Свято-Покровського кафедрального собору зник металевий дзвіночок розміром близько 20 на 20 сантиметрів, який висів на дзвіниці храму. Той, хто це вчинив, дуже легко зняв предмет, так як той був прикріплений мотузкою. Пошуки церковного дзвіночка тривають.

Прохаємо можливих свідків даної події посприяти розшуковим заходам і допомогти у цій справі. Кожній людині, яка знає хоча б якусь інформацію, гарантована анонімність. Бажаючим допомогти прохання звертатися за контактними телефонами: 3–15–03; 097– 589‑37‑59; 09–517–12–04.


Автор: Царичанський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2016, 18:17 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації