Вхід | Реєстрація

У жителя Драбинівки з картки зникли 12 тисяч

У жителя Драбинівки з картки зникли 12 тисяч

Минулого тижня на Новосанжарщині крали золото, велосипеди і гроші з банківських карток.

Із даними кримінальної хроніки журналістів традиційно ознайомив заступник начальника Новосанжарського відділення поліції Андрій Власенко. Він повідомив, що за тиждень до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли десять справ. Більшість серед них — крадіжки. Так, 25‑го липня мешканець Драбинівки повідомив, що з його банківської картки невідомим шляхом зникли гроші в сумі 12300 гривень. Інший випадок, пов’язаний із карткою та зникненням грошей, стався у Варварівці. Там у місцевого жителя витягли картку із припаркованого автомобіля «Мерседес» і зняли з неї 1400 гривень.

Із домогосподарства жительки Малої Перещепини викрали два велосипеди, дорослий та дитячий, вартістю 2800 гривень. А у Нових Санжарах із дачного будинку в період з 2013 по 2016 рік зникли сім батарей опалення, котел, колонка, ванна та інші речі.

У Зачепилівці злодії вибили вікно в одному з будинків та викрали золоті речі: ланцюжок, браслет та каблучку, чим завдали збитків власниці на 10 тисяч гривень.

Житель Києва став жертвою шахрайства, коли придбав у мешканця Нових Санжар ноутбук за 3600 гривень. Кошти чоловік перерахував на картку продавця, а от обіцяного товару не дочекався.

Також під час профілактичного рейду правоохоронці затримали у Судівці мешканця Полтави, який перевозив у рюкзакові 350 грамів рослин, схожих на снодійний мак.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2016, 12:37 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації