Вхід | Реєстрація

Волейбольний турнір відбудеться 27 серпня

Волейбольний турнір відбудеться 27 серпня

Щорічні змагання, присвячені пам’яті кобелячанина Віктора Бабенка, традиційно пройдуть в урочищі Бабенкова яма, що поряд із річкою Кобелячок.

Про підготовку до турніру тижневику розповів голова громадської організації «Свідома Ініціативна Кобеляччина» Юрій Срібний. Юрій Феодосійович сказав, що дата проведення цьогорічних змагань змістилась на три місяці. Та на це були об’єктивні причини.

— Як ви пам’ятаєте, попередні два турніри проводились на травневі свята, — говорить Юрій Срібний. — Весною нам завадили це зробити аварійні дерева, які ростуть поряд із волейбольним майданчиком і місцем відпочинку. Та цю проблему ми вирішили. Досить довго упорядковували територію. Побудували додаткові лавочки для глядачів і відпочиваючих, покосили прибережну смугу, займались ліквідацією амброзії.

Як повідомив голова «СІК», до участі в турнірі, крім місцевих колективів, запрошені команди із сусідніх районів. Тому Юрій Срібний висловив сподівання, що змагання будуть ще цікавішими. Турнір відбудеться за сприяння Підгорянської сільської ради. Куратором змагань буде Олексій Колінько. Початок ігор о 10‑ій годині.

— Запрошуємо волейбольні команди 27 серпня взяти участь у цих змаганнях і випробувати свої сили у боротьбі за перемогу, — каже Юрій Срібний. — Підприємці й товаровиробники можуть надати матеріальну допомогу для проведення турніру.

Контактні телефони: Юрій Срібний (організатор) — (050) 305‑00‑45, Олексій Колінько (куратор) — (066)323-29-76.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2016, 13:59 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації