Вхід | Реєстрація

Землю для ветеранів АТО таки відшукали

Землю для ветеранів АТО таки відшукали

У «Спілці добровільної допомоги армії» повідомляють, що з допомогою Держегокадастру знайшли вільне поле площею 130 гектарів. На ньому зможуть отримати обіцяні державою ділянки учасники АТО.

Якщо у сільських радах Новосанжарського району процес виділення землі воїнам АТО повільно, але йде, то у Нових Санжарах довгий час ніякого руху в цьому напрямку не було. «Немає землі!» — чули у відповідь учасники новітньої російсько-української війни, яким держава пообіцяла по 2 гектари. За пошуки землі взялася «Спілка добровільної допомоги армії», яку створили у районі демобілізовані воїни четвертої хвилі. Довелося чимало поїздити до обласного центру, кілька разів зустрічатися з керівництвом обласного управління Держгеокадастру, прохати допомоги бойових побратимів із Полтави. І — о, диво! — земля зрештою знайшлася! Неподалік Нових Санжар дивним чином звільнилося поле площею близько 130 гектарів. Тепер землю на ньому планують розподілити між воїнами АТО з Нових Санжар та ближніх сіл. Понад 30 атовців уже почали збір документів для оформлення. Орендувати земельні ділянки планує фермер із Решетилівського району, який зголосився за власний кошт виготовити на воїнів державні акти на землю. Платити за 2 гектари обіцяє по 7 тисяч гривень.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2016, 13:28 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації