Вхід | Реєстрація

Полтавські гурти закликають молодь прийти на виборчі дільниці

Привернути увагу молоді до другого туру президентських виборів покликаний молодіжний проект «Молодий вибір». Про його старт громадський координатор проекту Євгенія Делія та директор творчої агенції «Піонерія» Віталій Ковалевський оголосили минулої п’ятниці на прес-конференції в ІА «Новини Полтавщини». Проект «Молодий вибір» об’єднав активну молодь: лідерів популярних музичних гуртів, представників найбільших вузів Полтави і студентського парламенту та інших небайдужих полтавців. Усі вони закликають молодь прийти 7 лютого на виборчі дільниці і зробити свій вибір.

У рамках цього проекту знімуть відеоролик за участю представників молодіжної еліти, який транслюватимуть на місцевих телеканалах. Також організатори заходу проведуть кілька флеш-мобів. А фінальним акордом стане рок-концерт за участю гуртів «Онейроід», «ДМЦ», «Контрабас», «ПанКе Шава» та «Гречка». Його планують провести 5 лютого в Палаці культури ВАТ «ПТМЗ».

— Ми ні за кого не агітуємо. Я зрадив би самого себе, якби на сцені почав закликати голосувати за того чи іншого кандидата, — говорить лідер гурту «ДМЦ» Андрій Гречаник. — Наше завдання — донести молодим людям, які прийдуть на концерт, що їхній голос має значення. Насамперед, це буде чудовий концерт, де виступатимуть хороші гурти і куди прийдуть справжні прихильники рок-музики. Таке в Полтаві трапляється нечасто.

— Ми приєдналися до проекту, тому що хочемо достукатися до молодих людей, аби вони усвідомили, що їх голос таки важливий. У будь-якому випадку зараз не можна залишатися байдужими. Молодь повинна прийти на дільниці і виконати свій конституційний обов’язок, — наголосив представник гурту «Гречка» Сергій Бовтік.

А представник гурту «Онейроід» Андрій Орлов повідомив, що колектив хоче презентувати на концерті новий україномовний альбом «Ходень».

Автор: Тетяна ГАЛЯМ, «Вечірня Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 09:45 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації