Вхід | Реєстрація

Майже 97% рядових поліцейських Полтавщини пройшли переатестацію

Майже 97% рядових поліцейських Полтавщини пройшли переатестацію

За інформацією поліції Полтавщини, лише 3.2% їх співробітників не пройшли переатестацію і мають бути звільнені.

Упродовж 13-ти робочих днів 6 комісій щодня атестували по 30 осіб – всіх без винятку працівників поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління поліції в Полтавській області Сергій Гаврик повідомив:

— Рішеннями атестаційних комісій прийнято рішення про звільнення 74-х осіб (3,2% від загальної кількості) та про пониження в посаді – 215 осіб (9,4%). Окрім цього, 18% працівників (397 осіб) визнані такими, що відповідають займаним посадам і заслуговують на підвищення. Саме ці спеціалісти будуть призначені на посади керівників, які були звільнені під час попередніх хвиль атестування та на вакантні керівні посади.

Як і передбачено Інструкцією про проведення атестування, поліцейські пройшли тестування на знання законодавчої бази та тестування на загальні здібності. Результати тестів показали, що майже 80% від загальної кількості поліцейських набрали 50 і більше балів (достатній рівень знань), а близько 70% - більше 60-ти балів із 120-ти можливих.

Далі кожен поліцейський пройшов співбесіду. До складу всіх атестаційних комісій входили 2 працівника ГУНП Полтавщини, які вже пройшли атестацію, 1 працівник патрульної поліції та 3 представника громадськості.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2016, 12:15 | Полтавщина | Суспільство
1. poleno / 7 вересня 2016, 19:08
хороша переатистация
2. Чудо Юдо / 8 вересня 2016, 09:47
Я оце щось недоганяю...
Ну якщо всі мєнти (ну або майже всі, 97%) у нас були такі офігенні, обізнані у законах і так класно виконували свою роботу, то НАФІГА БУЛО ОЦЕ ВСЕ КОЛОТИТИ, тратити купу часу і грошей, влаштовувати якісь там переатестації та переіменування? Вони ж ідеальні - переатестація це підтвердила. Так нахрєна було колотитися - у нас і так все було зашибісь?!

Чи може більша половина нерозкритих резонансних справ у районі - це норма, за думкою керівництва МВС? А, судячи по публікаціям у "ЕХО", в Кобеляках більше половини справ не розкриваються і зависають на роки. Жінку зарізали, хлопців забили насмерть, квартиру серед білого дня грабонули - це все поліції не цікаве. Про вбивство Маріо і то справу до кінця не довели. А якби вбивця Микса сам не явився з повинною - то і його б не знайшли. Зате у нас кожен тиждень планово розкривають злісних планокурів. Ну якщо норма, так знову ж - нафіга було - затіювати цю переатестацію? Нехай собі далі грабують та убивають людей на здоров’я...

Задрали уже цим цирком.
3. poleno / 8 вересня 2016, 14:08
як раз мабудь і вигнали тих3% ще більш менш нормальних
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації