Вхід | Реєстрація

19-річний хлопець побив двох полтавчан: один від отриманих травм помер

19-річний хлопець побив двох полтавчан: один від отриманих травм помер

До Полтавського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя міста Полтава, який повідомив, що в селі Розсошенці Полтавського району поблизу дороги лежить двоє чоловіків.

На місце пригоди виїхали слідчо-оперативна група Полтавського районного відділення поліції та карета швидкої. Медики констатували смерть одного із чоловіків.

Проведеною перевіркою встановлено, що загиблим виявився 35-річний мешканець Полтавського району. Другий чоловік - віком 29 років, також мешканець Полтавського району – отримав тілесні ушкодження у вигляді саден.

Поліцейським потерпілий пояснив, що він з товаришем спільно розпивали спиртні напої. Чоловіки перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, і останнє що пам’ятає – бійку з невідомим чоловіком. Подальші події потерпілий не пам’ятає.

Начальник Полтавського районного відділення поліції Олександр Кравченко повідомив:

— Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівники районного відділення поліції встановили всі обставини події та особу, яка нанесла тілесні ушкодження чоловікам. Ним виявився 19-річний раніше не судимий мешканець обласного центру. Зловмисник наніс тілесні ушкодження потерпілим, від яких один чоловік згодом загинув. Крім того, полтавець заволодів особистим майном чоловіків — двома мобільними телефонами, документами та взуттям.

19-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та частиною 4 статті 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Розпочато досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації за матеріалами Полтавського районного відділення поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2016, 10:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації