Вхід | Реєстрація

Посеред Полтави затримали чоловіка з пістолетом

Посеред Полтави затримали чоловіка з пістолетом

Оперативники відділення поліції № 1 міста Полтава вилучили у 25-річного полтавця пістолет з патронами. Чоловік серед білого дня переносив зброю у спортивній сумці, за його словами, для самозахисту.

Чоловіка менше року тому притягували до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного правопорушення. За незаконне зберігання зброї суд визначив йому тоді покарання у виді позбавлення волі. Однак, зважаючи на усі обставини правопорушення, звільнив його від відбування покарання з випробуванням (засуджений умовно). Хоча на момент затримання іспитовий строк покарання у засудженого ще не закінчився, це не зупинило його від скоєння нового злочину.

Слідчим відділення поліції № 1 міста Полтава відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучений пістолет марки «Ekol Jacol Dual» та набої до нього направлені для проведення експертного дослідження. За зберігання та носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу Законом передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: За інформацією відділення поліції № 1 міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2016, 17:57 | Полтава | Кримінал
1. дістало / 17 вересня 2016, 09:18
Два питання до нашої доблесної поліції,коли сигнально-шумовий пістолет став вогнепальною зброєю,і якого хрена вони сумки шманали,я надіюсь що протокол був складений і було двоє понятих!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації