Вхід | Реєстрація

День фізкультури та спорту

День фізкультури та спорту

11 вересня на стадіоні «Діброва» відбулися спортивні змагання, присвячені Дню фізичної культури та спорту.

На церемонії відкриття начальник відділу культури, національностей та релігії райдержадміністрації Ольга Сабарня та начальник загального відділу районної ради Євгеній Уразко привітали учасників змагань та вручили грамоти спортсменам, які стали призерами обласних змагань.

Першими змагалися команди з перетягування канату. Переможцями в цьому виді стали богатирі села Китайгород. Друге місце дістається силачам з Царичанки, третіми стали спортсмени з Ляшківської громади.

Другим видом змагань був армреслінг (боротьба на руках). Спортсмени змагалися у трьох вагових категоріях. У ваговій категорії до 80 кілограмів перемогу святкував Олександр Казнадій з райцентру. Другим був Юрій Базовий з Китайгорода. Замкнув трійку призерів силовик з Ляшківки Іван Базовий.

У ваговій категорії до 90 кілограмів упевнено переміг Олексій Любчич з Китайгорода, друге місце посів Артур Хребто з Ляшківки, третій — Вадим Сиса з Ляшківки.

У ваговій категорії понад 90 кілограмів третій рік поспіль здобуває перше місце Геннадій Чіпко з Царичанки. Друге і третє місце виборюють царичани, Євген Ванда та Максим Немятий.

У командному заліку з армреслінгу перше місце посідає команда з Царичанки, друге — у китайгородських силовиків, а третє місце посіли Ляшківські рукоборці.

Команди-переможці отримали кубки, а команди призери нагороджені грамотами.

Усі призери змагань нагороджені медалями Царичанського ФСТ «Колос».


Автор: Володимир Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2016, 15:17 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації