Вхід | Реєстрація

Найспортивніший колектив живе у Підгорі

10 вересня на районному стадіоні «Колос» проходила традиційна районна спартакіада серед команд колективів фізкультури сільських громад району, присвячена Дню фізичної культури і спорту.

Учасниками спортивного свята стали 19 команд із Дашківки, Жуків, Підгори, Придніпрянського, Біликів, Червоних Квітів, Бутенок, Світлогірського, Шенгурів, Дрижиної Греблі, Озір, Канав, Вільховатки, Іванівки, Чорбівки, Марківки, Котовського, Лебединського та аграрного ліцею.

У змаганнях із легкоатлетичної естафети рівних не було молодим спортсменам із Дашківки, друге місце посіла команда Озір, а третє — із Придніпрянського.

Далі учасники продемонстрували свої вміння з підтягування на перекладині. За результатами, третіми стали ліцеїсти Євген Булавка та Олег Стрижак із результатом 46 разів, другими виявились озеряни Володимир та Олександр Сезченки (55 разів), а перемогли підгоряни Володимир Голтвянський і Андрій Савченко (58 разів).

У гирьовому спорті спортсмени змагалися у двох вагових категоріях до 80 кілограмів та +80. У категорії до 80 кілограмів перемогу здобув Віталій Китиця з Озір. Його результат 40 підйомів. Друге місце у Олега Рябухи із Дрижиної Греблі (13 підйомів). На третьому з результатом 10 підйомів розмістився Андрій Фоменко із Придніпрянського. У категорії +80 переміг Сергій Кузема з Озір, який підняв гирю 52 рази. Олександр Лісний із Кірового був другим (50 підйомів). Третє місце посів підгорянин Анатолій Голтвянський (41 підйом). У загальнокомандному заліку третє місце посів колектив із Лебединського, другими були спортсмени з Дрижиної Греблі і переможцями стали гирьовики з Озір.

У армспорті рукоборців також було поділено на дві категорії до 80 кілограмів та +80. У підсумку третє місце виборола команда з Марківки, друга сходинка у колективу аграрного ліцею і перемогли підгоряни.

У змаганнях із шашок третім був Олександр Хурса із Чорбівки, другим — Олексій Жук із Біликів. Кращим шашкістом став підгорянин Володимир Кухаренко.

У настільному тенісі змагалися чоловіки та жінки. У жінок третьою стала Лариса Новохацька з Жуків, другою Діана Давидяк із Придніпрянського, а першою — Юлія Бондаренко із Світлогірського. Серед чоловіків: 3 місце — Дмитро Фуга з Іванівки, 2‑ге — Віталій Бондаренко із Придніпрянського, переможцем став Костянтин Торопов із Котовського. Загальнокомандний залік очолили придніпрянці.

У змаганнях із пляжного волейболу перемогу святкував колектив із Підгори.

Найсильнішими і найтехнічнішими у перетягуванні канату виявились вільховатці.

За сумою набраних балів, перше місце у загальнокомандному заліку посіла команда з Підгори, на другій сходинці п’єдесталу — колектив із Дрижиної Греблі, а закривають трійку призерів спортсмени з двох сільських рад Озерянської та Придніпрянської, які набрали однакову кількість балів.

Переможцям вручили грамоти, а командам — футбольні м’ячі.

 

Анонс

17 вересня у 15 турі чемпіонату та першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з футболу зустрінуться такі пари команд: І ліга: «Котовське» — «Прапор», «Дашківка» — «Озера», «Лан» — «Дрижина», «Локомотив»  — «Урожай», «Червоні Квіти» — «Іванівка», «Спарта» — «Сокіл»; ІІ ліга: «Колос» — «Оріль», «Маяк» — «Стріла», «Водник» — «Кірове», «Радянське» — «Спартак», «Бродщина» — «Дніпро». Початок матчів о 17 годині.

18 вересня на районному стадіоні «Колос» відбудеться матч першості Полтавської області з футболу між командами «Колос» (Кобеляки) та «Стандарт» (Нові Санжари). Початок: юнаки о 13‑ій, дорослі о 15‑ій.


Автор: Максим Оніщенко, представник РО «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2016, 17:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації