Вхід | Реєстрація

Одні — на контракт, інші — в запас

Одні — на контракт, інші — в запас

Зі слів військових комісарів, солдати, призвані під час шостої хвилі, або підписали контракт і продовжили службу, або повернулись додому.

2 листопада начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко доповів президенту Петру Порошенку, що вже повністю завершено демобілізацію військовослужбовців шостої хвилі мобілізації, за винятком тих, хто лікується, та тих, щодо яких проводять службове розслідування. Президент як головнокомандувач повідомив, що жодного мобілізованого на фронті, у зоні АТО, немає.

Щоб перевірити, чи всі військові, призвані під час шостої хвилі, уже демобілізовані, кореспонденти «ЕХО» звернулись до військових комісарів Кобеляцького, Новосанжарського та Царичанського районів.

Кобеляцький район лідирує за кількістю мобілізованих. Районним військкоматом на службу було призвано 56 чоловік. 48 військових мобілізувались, вісім вступили на контрактну службу.
Із Новосанжарського району під час шостої хвилі до війська направили 25 чоловік. Станом на 9 листопада 21 військовий демобілізувались, один перебуває в госпіталі, один — під слідством, двоє підписали контракт.

Як повідомив комісар Царичанського району Олександр Світенко, до Збройних Сил України призивались 17 чоловік. 12 із них демобілізувались і стали на військовий облік, а п’ятеро продовжили службу за контрактом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2016, 14:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації