Вхід | Реєстрація

У жителя Іванівки, Кобеляцького району, вилучили набої

У жителя Іванівки, Кобеляцького району, вилучили набої

На території Полтавської області триває оперативно-профілактичне відпрацювання. Під час відпрацювання території Іванівської сільської ради відповідно ухвали Кобеляцького районного суду в одному з домогосподарств проведено санкціонований обшук.

 Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили предмети ззовні схожі на набої до нарізної мисливської зброї калібру 5,6 мм в кількості 75 штук. Дані набої належать 48-річному місцевому мешканцю.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 КК України («незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

«Патрони вилучено та направлено на експертизу, за вчинення даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років» - говорить т.в.о.начальника Кобеляцької поліції Ольга Нежеренко.


Автор: За матеріалами Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2016, 10:47 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації