Вхід | Реєстрація

2 пленарне засідання Кобеляцької районної ради

2 пленарне засідання Кобеляцької районної ради

27 грудня голова районної ради Володимир Кішінський провів друге пленарне засідання дванадцятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання.

Участь у роботі засідання взяли голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Катишков, помічник народного депутата України Олега Кулініча Анатолій Шкарбан, начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Коваль, директор РЛП «Нижньоворсклянський» Олександр Шуліка та представники акредитованих засобів масової інформації.

Розпочалося пленарне засідання із вручення Почесної грамоти Полтавської обласної ради депутату районної ради Ганні Кондратьєвій. Далі депутати визначились із порядком денним, включивши до розгляду два питання, які не були прийняті на попередньому пленарному засіданні.

Депутати одноголосно підтримали майнові питання, що стосуються надання згоди на списання та зняття з балансу майна спільної власності територіальних громад Кобеляцького району Полтавської області (котли теплогенераторної Кобеляцького навчально-виховного комплексу № 1 Кобеляцької районної ради Полтавської області) та надання погодження на передачу в оренду об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад Кобеляцького району, який перебуває на балансі відділу освіти Кобеляцької районної державної адміністрації (приміщення за адресою: м. Кобеляки, вул. Ветеринарна, 27).

Затвердили дві технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення площами 10,0000 га та 22,0000 га (рілля) для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів на територіях Лучківської та Шенгурівської сільських рад Кобеляцького району Полтавської області.

У ході засідання депутати прийняли звернення до Державної екологічної інспекції у Полтавській області, до Прем’єр-міністра України та підтримали звернення Кобеляцької районної громадської організації «Асоціація фермерів та приватних землевласників» до сільськогосподарських та фермерських господарств району.

Окрім того, сесія  внесла зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» на 2016 – 2020 роки, збільшила статутний фонд комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації» та присвоїла звання «Почесний громадянин Кобеляцького району Полтавської області Заслуженому енергетику України, Почесному енергетику України, Казахстану та СНД, Лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, Академіку Академії наук України, Народному депутату України II скликання, уродженцю селища Білики Магді Івану Івановичу.

У «Різному» депутати районної ради Ганна Кондратьєва, Олександр Ткаченко, Микола Антонов, Анатолій Кривуля та Валерій Дрига привітали колег з наступаючим Новим 2017 роком, побажали усім фінансової незалежності, єдності, порозуміння у прийнятті рішень на користь Кобеляцької територіальної громади.  


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2016, 12:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації