Вхід | Реєстрація

У Полтаві внаслідок вибуху гранати чоловікові відірвало руку

У Полтаві внаслідок вибуху гранати чоловікові відірвало руку

У Полтаві, у районі Інституту зв’язку, стався вибух гранати. Про це повідомила прес-служба поліції області.

Подія сталася о 13:37 у першому під’їзді будинку на провулку Заячому, 10б. Співробітники поліції отримали повідомлення про вибух. На місці з’ясували, що стався вибух гранати. Чоловіку, який приніс її, відірвало руку. За попередньою інформацією, він залишився живий.

Зараз поліція з’ясовує обставини події і планує повідомити подробиці пізніше.

Зазначимо, що, судячи з характеру ушкоджень, вірогідно, це була граната РГД-5. Судячи з фото, які зробив наш журналіст на місці події, від вибуху вилетіло скло з вікон на двох останніх поверхах під'їзду.

За словами мешканців будинку, постраждалий — АТОвець Павло Арсененко, який щойно повернувся з зони бойових дій.

За інформацією прес-служби поліції, постраждалим є 38-річний полтавець. Внаслідок вибуху йому відірвало кисть лівої руки. Граната здетонувала прямо у його руках.

У березні цього року у будинку на цьому ж провулку військовий з сусідньої області вистрибнув з вікна п'ятого поверху. Чоловік отримав переломи ніг та тазу, але залишився живий.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2016, 17:54 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації