Вхід | Реєстрація

Полтавська тхеквондисти - у збірній України

Полтавська тхеквондисти - у збірній України

Вихованці Полтавської ДЮСШ №4 відділення тхеквондо взяли участь Всеукраїнському зимовому спаринговому зборі, який відбувся у місті Харків 14 січня.

Під керівництвом старших тренерів збірної України та особистих наставників спортсмени проводили поєдинки. Більше 400 спортсменів з 16 міст України взяли участь навчальних сутичках. Одною з найчисельніших на зборах була команда Полтавської спортивної школи. 26 спортсменів разом зі своїми наставниками Андрієм Нечитайло, Михайлом Шамян, Вікторією Терещенко та Юрієм Шавиро вдосконалювали свої вміння.

Основна мета - підвищення спортивної майстерності для подальшого та успішного виступу в спортивних змаганнях сезону 2017 року. Тренери ознайомили присутніх зі змінами в правилах змагань з тхеквондо (ВТФ), які будуть діяти вже з цього року. Кожен бажаючий міг себе спробувати провести поєдинок за новими правилами та новою системою підрахунку балів.

— Для наших вихованців це перш за все досвід, який дає змогу відпрацювати техніки з різними суперниками, — зауважив старший тренер відділення тхеквондо Полтавської КЗ ДЮСШ № 4 Юрій Шавиро. - Інколи наші тренери свідомо вибирали учня партнерів важче та доросліше. Щоб діти не хвилювались за результат, а відпрацьовували свої комбінації – так звані «коронні удари». В багатьох це виходило! Вже на початку лютого представники ДЮСШ в складі Національної збірної України будуть змагатись за нагороди Дитячого Чемпіонату Європи що відбудеться в Туреччині. Наші учні спробували спарингувати в шоломах, які скоріш за все будуть використовуватись на Чемпіонаті Європи. Розумію, що мало часу для підготовки враховуючі всі нововведення з правилами змагань та захисні шоломи. Тож найближчі тижні будемо трошки змінювати тактику поєдинку та займатись спеціальними вправами для кращого виступу на престижних змаганнях.


Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2017, 17:42 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації