Вхід | Реєстрація

Веселі канікули могилівських школярів

Веселі канікули могилівських школярів

Закінчилися зимові канікули для школярів. Та враження від канікул не забуваються.

Зазвичай, шкільні зимові канікули припадають на новорічні святки — колядки та щедрівки. Діти ці свята дуже полюбляють. От і могилівські десятикласники вирішили порадувати односельців обрядовими піснями-вітаннями: приготували атрибути, вдяглися відповідно, а головне — вітали від широго серця. Світлана Ляшенко, Христина Сирота, Марина Журавльова, Ілля Верещак, Андрій Петренко, Руслан Потоцький і Анна Потоцька намагалися привітати зі святом та порадувати якнайбільше господарів домівок.

Співаючи щедрівки, Таня Дашівець, Марія Кібець, Катерина Божко, Дар’я Лутай, Денис Лопико, Євгеній Карапиш, Богдан Погорілий, Сергій Явтушенко отримали багато незабутніх вражень, позитивних емоцій та безліч солодких подарунків.

Юні щедрувальники находили більш, ніж 15 кілометрів та отримали близько 30 кілограмів солодощів.
Дружна родина Пуриків також весело провела різдвяні свята. Усі — і малі, й дорослі — спускалися з гірки на санчатах. Та до місця розваг добиратися було неблизько. Тож господар сім’ї Дмитро доставив сімейство до гірки на тракторі. Було дуже весело і цікаво.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації