Вхід | Реєстрація

8‑річна Аня мріє самостійно ходити до школи

8‑річна Аня мріє самостійно ходити до школи

Та для цього дівчинці доведеться перенести операцію та пройти довготривалий курс лікування, на який потрібні значні кошти.

Аня Пролом народилася з серйозними проблемами зі здоров’ям. Лікарі діагностували у дівчинки паралітичний вивих правого кульшового суглоба, м’язову дистрофію правої ноги.

У 6 місяців їй провели закрите вправлення стегон під наркозом і одягли гіпсову пов’язку. Та це лікування не дало ніякого результату. Зараз у Ані на 4 сантиметри вкорочена права нога.

Через проблеми зі здоров’ям дитина пізно почала ходити і говорити. За вісім років Аня лікувалась майже в половині медичних закладів нашої країни. Батьки й рідня витратили всі свої заощадження, аби допомогти дитині. Та попереднє лікування не дало бажаних результатів. Хвороба стегна прогресує, порушуючи осанку і координацію рухів. Унаслідок вкорочення кінцівки пішли незворотні зміни стопи, яку в подальшому потрібно оперувати. Неврологи сумнівались, чи зможе Анін мозок перенести п’ятигодинний наркоз, оскільки їй необхідно проводити операцію із заміни кульшового суглоба.

Систематичний прийом дорогих медичних препаратів та постійні заняття з логопедами дали позитивний результат: дитина розмовляє, мислить і навчається. Крім того, київські медики беруться оперувати Аню. Та для цього потрібні значні кошти, яких у сім’ї немає. Крім того, після операції на Аню чекає довготривала реабілітація. Лікарі дають їй шанс у подальшому навчитись нормально ходити.

Батьки дівчинки Ірина та Олександр Проломи звертаються до всіх небайдужих людей із проханням допомогти їх донечці вилікуватись і жити повноцінним життям.

Контактний телефон батьків Ані (066) 429‑15‑02

Карта ПриватБанку 5168 7572 1541 1796 Пролом Ірина

Електронна адреса [email protected]


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2017, 11:31 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації