Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

Два факти незаконної порубки лісу

14 лютого працівниками поліції був задокументований факт незаконної порубки зелених лісових насаджень у лісосмузі на території Могилівської сільської ради в районі колишнього картоплесховища.

За цим фактом встановлено осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, та розпочато досудове розслідування. Зловмисниками виявилися місцеві мешканці. З місця події вилучено вантажний причеп зі свіжоспиляними дровами.

15 лютого неподалік 61 кілометра автодороги Р-52 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка» на території Могилева знову вирубували дерева місцеві мешканці і було вилучено вантажний автомобіль із дровами, який був арештований на підставі ухвали судді Царичанського районного суду. Найближчим часом особам, які вчинили в обох випадках кримінальні правопорушення, було оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 КК України (незаконна порубка лісу). Матеріали кримінального провадження направлені до суду.

 

Поцупив велосипед

24 лютого до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 12:20 з приміщення котельні Царичанської ЗОШ І-ІІ ступенів було викрадено велосипед.

Працівниками поліції було встановлено крадія та місце переховування велосипеда. Крадіжку здійснив місцевий мешканець. За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Триває слідство.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2017, 20:02 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації