Вхід | Реєстрація

Будинок у Нехворощі обікрали на 25 тисяч

Крадіжка сталася серед білого дня. Злочинець віджав пластикове вікно і викрав із будинку готівку та золоті прикраси. Проте вже за годину крадія затримали працівники новосанжарської поліції.

Опівдні 23‑го березня до Нехворощі заїхала автівка з кількома особами ромської національності. Був серед них і 30‑річний мешканець Києва. Доки його «помічники» чекали біля двору одного із жителів села, київський умілець віджав пластикове вікно і заліз до будинку, у якому в цей час нікого не було. Після пошуків крадій натрапив на непогану здобич: забрав 5 тисяч гривень готівки та кілька прикрас із золота на суму 20 000 гривень. Та довго радіти злочинцю не вдалося. Уже за годину автівку з крадієм затримали новосанжарські правоохоронці. Украдене вилучили, а проти чоловіка порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

— На рахунку цього «гастролера» — не один подібний злочин, скоєний у інших районах нашої області. У нашому районі його подорожі з крадіжками закінчаться. Тепер на чоловіка чекатиме вирок суду і, скоріш за все, ув’язнення на кілька років, — говорить Андрій Власенко, начальник відділення поліції у Новосанжарському районі.

Усього за минулий тижня до поліцейських зверталися у 106-и випадках. За 12‑ма викликами були порушені кримінальні справи. Багатим видався тиждень на втрати та крадіжки мобільних телефонів. Так, у мешканця Кобеляк мобільний «LG» зник після того, як він підвіз жінку до Малого Кобелячку. А у жителя Нових Санжар телефон «Nomi» вартістю 500 гривень просто із будинку викрала жителька Шамраївки. Ще один телефон зник в учениці Новосанжарського НВК. Учениця 5‑го класу залишила мобільний «Lenovo» на парті, а коли повернулася — телефона вже не було. Зараз поліцейські шукають мобільний.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2017, 12:12 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації