Вхід | Реєстрація

«Маяк» виграє міні–футбольний фінал у серії пенальті

«Маяк» виграє міні–футбольний фінал у серії пенальті

10‑го серпня у фінальному поєдинку літнього міні-футбольного чемпіонату команда з Малого Кобелячка перемогла «Зорю» з Руденківки.

Фінальному матчу передувала гра за третє місце. У ній зійшлися команди, які зайняли другі місця у своїх групах: «Гетьман» із Галущиної Греблі та «Сокіл» із Соколової Балки. Рахунок у матчі відкрив гравець «Сокола» Володимир Дегтеренко. А далі матч проходив під контролем гравців «Гетьмана». У другому таймі вони збільшили свою перевагу до рахунку 5:1. Лише після цього суперники дещо скоротили рахунок, проте не зуміли врятувати матч: 5:3 на користь «Гетьмана».

Фінальний матч, у якому зустрічалися «Маяк» із Малого Кобелячка та «Зоря-1» із Руденківки, вийшов не надто багатим на голи. На самому початку зустрічі рахунок відкрив форвард «Маяка» Роман Стрельченко (1:0). Цей рахунок протримався практично до фінального свистка. Проте за дві хвилини до закінчення матчу нападник «Зорі-1» Артем Співак рахунок зрівняв: 1:1. Так основний час поєдинку і завершився. У серії післяматчевих пенальті гравці обох команд забили по чотири голи, а ось п’ятий удар реалізував лише футболіст «Маяка». Удар гравця «Зорі-1» відбив воротар Євген Трипуз. 5:4 у серії пенальті — і «Маяк» вдруге у своїй історії виграє літній чемпіонат із міні-футболу.

***

У чемпіонаті ветеранів з міні-футболу цього тижня відбулася одна з центральних ігор. «Козубівське» взяло реванш за поразку у першому колі і впевнено переграло «Ветерана» з Нових Санжар з рахунком 6:2. Тепер новосанжарці вже, напевно, вибули з чемпіонської боротьби. А перше місце можуть зайняти гравці «Полузір’я» або «Козубівського», які зустрінуться між собою в останньому турі.

У поточному турі «Полузір’я» перемогло «Колос» з рахунком 9:3. Ще один матч завершився перемогою «Ветерана» з Нехворощі над «Дружбою»: 11:1.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2017, 10:17 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації