Вхід | Реєстрація

На Кременчуцькому вокзалі задрімав чоловік і проснувся без грошей та телефону

На Кременчуцькому вокзалі задрімав чоловік і проснувся без грошей та телефону

Сьогодні вночі патрульні поліцейські отримали виклик на вулицю Першотравневу, на залізничний вокзал. На місці події до інспекторів звернувся 50-річний заявник та повідомив, що чекаючи потяг він задрімав в залі очікування, прокинувшись виявив, що у нього зникли грошові кошти та мобільний телефон. Опитавши свідків події інспектори отримали прикмети ймовірних підозрюваних.

Під час пошукових заходів на проспекті Свободи до полісменів, також звернулась кременчужанка та повідомила, що бачила як у тролейбусі невідомий поцупив жіночу сумку.

На вулиці Троїцькій патрульні поліцейські виявили двох чоловыкыв, що за прикметами були схожі на підозрюваних. У них виявили жіночу сумку, а також телефон і кошти.

50-річний заявник впізнав свій мобільний. Для подальшого з’ясування усіх обставин та правової кваліфікації вчиненому, цих осіб передали слідчо-оперативні групі Кременчуцького відділу поліції.


Автор: Патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2017, 11:35 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації