Вхід | Реєстрація

Патрульні затримали громадянина із кастетом та чужим велосипедом

Патрульні затримали громадянина із кастетом та чужим велосипедом

5 вересня патрулюючи Кременчуком, вулицею С. Крушельницької полісмени помітили, що із кущів на дорогу вийшов підозрілий громадянин із велосипедом. Побачивши патрульний екіпаж чоловік кинув велосипедд на намагався втекти. Поліціянти наздогнали громадянина та затримали. То був 30-річний кременчужанин, який раніше вже мав проблеми із законом.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет схожий на кастет. Також в ході спілкування із патрульними чоловік повідомив, що велосипед йому не належить, що він його забрав біля одного з приватних будинків.

Для подальшого з’ясування обставин та правової кваліфікації вчиненому на місце події викликано слідчо-оперативну групу Кременчуцького відділення поліції № 1.


Автор: Патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2017, 09:55 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації