Вхід | Реєстрація

Депутати виділили півмільйона гривень на санітарний автомобіль

Депутати виділили півмільйона гривень на санітарний автомобіль

Під час чергової сесії Новосанжарської районної ради депутати проголосували за виділення коштів на придбання санітарного авто, на ремонт мотобольної техніки та доріг у Стовбиній Долині та Соколовій Балці.

Чергову сесію, яка відбулася 18‑го жовтня, відвідали 22 депутати. Під час голосування за питання порядку денного вони, зокрема, виділили 60 тисяч гривень для ремонту техніки мотобольного клубу «Колос». Також депутати внесли зміни до Програми розвитку медичної галузі району і додали до раніше виділених 880 тисяч ще 500 тисяч гривень, необхідних для придбання санітарного автомобіля. Ще 120 тисяч за Програмою виділять на придбання комп’ютерної техніки для лікарні.

Окрім цього депутати вносять зміни до Програми розвитку дорожнього господарства. І виділяють 170 тисяч на ремонт дороги у Соколовій Балці (співфінансування сільської ради — 20 тисяч гривень) та 25 тисяч на ремонт шляху у Стовбиній Долині (співфінансування місцевої ради — 5 тисяч гривень).

Під час розгляду наступних питань депутати реорганізовують Крутобалківську ЗОШ у Крутобалківський НВК та призначають його керівником Олександра Павелка.

— Візьміться там за поліпшення демографічної ситуації! — радить новопризначеному керівнику голова РДА Сергій Бульбаха.

Крім цього, депутати голосують за створення в районі на базі Новосанжарського НВК ще однієї опорної школи.

— Поки що без філій, але вони будуть, — говорить із трибуни перед голосуванням заступник голови РДА Наталія Постольник.

Голова районної ради Геннадій Супрун пояснює депутатам, що статус опорної школи потрібен для залучення додаткового фінансування з державного та обласного бюджетів.

Наприкінці сесії слово бере Сергій Бульбаха. І повідомляє депутатам, що за підсумками року Новосанжарський район став одним із кращих у області в оздоровленні дітей.

— Це заслуга усіх вас, усього депутатського корпусу. Цього року ми виділили на оздоровлення дітей рекордні 1,5 мільйони. І, як результат, маємо визнання на рівні області, — говорить голова РДА.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2017, 16:32 | Нові Cанжари | Фінанси
1. Maksym / 21 жовтня 2017, 20:05
"— Візьміться там за поліпшення демографічної ситуації!"
як було б добре, якби люди розуміли, що вони кажуть
2. ukr2017 / 21 жовтня 2017, 23:44
1.Maksym
« Візьміться там за поліпшення демографічної ситуації!"»

Якраз зараз такий гумор доцільний,коли такі дороги,медична реформа прийнята народним депутатом,з родами вартістю 23 тис.грн,пенсійною,поліцейською та освітною
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації