Вхід | Реєстрація

У Крутій Балці відкрили «Капітошку» вартістю у кілька мільйонів

У Крутій Балці відкрили «Капітошку» вартістю у кілька мільйонів

20‑го жовтня представники влади урочисто розрізали стрічку на вході до дитячого садка, відкриття якого місцева громада чекала роками. Вартість робіт із його реконструкції склала понад два з половиною мільйони гривень.

На відкриття дитсадка до Крутої Балки приїхала представницька делегація на чолі з першими особами області та району. Символічну стрічку на вході до дитячого садочка під назвою «Капітошка» перерізали голова облдержадміністрації Валерій Головко, голова обласної ради Олександр Біленький, депутат обласної ради Юрій Лебедин, голова районної ради Геннадій Супрун та голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Бульбаха.

Перед відкриттям закладу засновник «Чистої криниці» та депутат обласної ради Юрій Лебедин пригадав, як задумувалася і втілювалася у життя ідея відбудови у Крутій Балці дитячого садка. На реконструкцію закладу для крутобалківської малечі з районного бюджету витратили понад мільйон гривень, ще близько 300–400 тисяч виділяли у різний час із сільського бюджету і ще понад мільйон гривень вклали у садок інвестори, підприємство «Чиста криниця».

Після розрізання символічної стрічки гості, господарі, а головне — майбутні вихованці садочка змогли оглянути заклад всередині. Розрахований «Капітошка» на дві групи по 15 дітей. До відкриття садочка батьки написали вже 36 заяв, тож ліжечка та ігрові кімнати порожніми не будуть.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації