Вхід | Реєстрація

Миргородці посіли перше місце на фестивалі “Grand Fest Кам’янець -2017”

Миргородці посіли перше місце на фестивалі “Grand Fest Кам’янець -2017”

У Кам’янці-Подільському 3-5 листопада вирувала феєрія вокалу, хореографії, інструментальної музики та оригінального жанру під назвою «Grand Fest Кам’янець-2017».

Третій всеукраїнський мистецький фестиваль-конкурс цьогоріч зібрав кращі мистецькі колективи з Києва, Львова, Одеси, Коростеня та інших українських міст. Миргород представляв ансамбль народної музики і пісні “Слов’яни” ПК курорту “Миргород.

Композицією “Бо чужина – не родина!” миргородські артисти підкорили членів журі та здобули перше місце.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2017, 13:08 | Миргород | Культура та освіта
1. земеля / 12 листопада 2017, 13:12
Очень радостно за Миргородцев. Но одного не пойму, почему всеукраинский фестиваль назвали на иноземный манер " грант фест". У нас что слов хороших мало или стыдно на украинском. В этом случае почему то и националисты в стороне оказались. Объясните мне.
2. Адекватник / 12 листопада 2017, 14:34
1.земеля
«В этом случае почему то и националисты в стороне оказались. Объясните мне.»

Де нету у нас никаких националистов, в хорошем смысле слова. У нас есть больные люди в вышыванках, страдающие шизофренией и русофобией и работающие на интересы кагала. В данном случае так надо кагалу, типа, как в Эуропе или еще где-то, типа в рифму....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації