Вхід | Реєстрація

Полтавщина: вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили День Гідності і Cвободи

Полтавщина: вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили День Гідності і Cвободи

21 листопада 2017 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» відзначили День Гідності і Cвободи. День, коли усе суспільство України вшановує патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси.

Під час перегляду фільму «Україна єдина» для юнаків відбулась віртуальна екскурсія славетними містами рідної України. Вчителі загальноосвітньої школи розповіли вихованцям про доленосні для України події двох майданів– Помаранчевої революції та Революції Гідності. Хлопцям  показали відеоряд, який відновив хронологію подій встановлення незалежності України, Помаранчевої революції та Революції Гідності. Передивляючись фотоматеріали, присутні згадали українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу пам’ять тих, хто загинув під час виконання своїх службових обов’язків у зоні проведення АТО.

«Заходи відбулись з метою патріотичного виховання підлітків та відання належної шани громадському подвигу», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2017, 11:53 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації