Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські спілкувалися з учнями аграрного ліцею

Кобеляцькі поліцейські спілкувалися з учнями аграрного ліцею

Працівниками Кобеляцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області Анастасією Вітрук та Артуром Матюхом було проведено профілактичну бесіду з учнями Професійного аграрного ліцею  м. Кобеляки на теми: «Недопущення вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень, види відповідальності за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень», «Правила безпеки на дорозі», «Наркоманія».

Метою зустрічі з учнями донести до юного покоління важливість та необхідність законослухняної поведінки.

Під час зустрічі Анастасія Вітрук розповіла учням про кримінальну, адміністративну відповідальність, яка наступає після вчинення правопорушень, наслідки вчинення правопорушень та познайомила дітей з основними нормами і правилами поведінки у громадських місцях, культурних центрах, навчальних закладах. Артур Матюх в свою чергу розповів учням про поведінку на дорогах та про правила дорожнього руху.

При дружній співбесіді з учнями були порушені теми про заборону вживання алкоголю, тютюнових виробів, наркотичних засобів, адже наркотична залежність – це хвороба, яка важко піддається лікуванню та є однією з головних проблем серед молоді.

Учням ліцею працівники поліції продемонстрували повчальний фільм «Життя – це вибір», після якого кожен з учнів зробив для себе висновок, що саме для нього головне житті.

Працівники Кобеляцького відділу поліції закликали дітей бути ввічливими, вести здоровий спосіб життя, уникати сумнівних компаній та сумлінно ставитися до учнівських обов’язків.

Педагогічний колектив та учні ліцею висловили подяку працівникам поліції за повчальну та цікаву лекцію і з радістю ще чекатимуть на подібні зустрічі.


Автор: За інформацією Кобеляцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2017, 17:40 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації