Вхід | Реєстрація

Особам, які підозрюються у нападі на депутата Миргородської міськради, продовжили строк тримання під вартою

Особам, які підозрюються у нападі на депутата Миргородської міськради, продовжили строк тримання під вартою

Слідчий суддя Октябрського районного суду Полтави 16 січня 2018 року задовольнив клопотання слідчого поліції, погоджене з процесуальним прокурором, про продовження депутатові Миргородської міської ради строку тримання під вартою на 60 діб. Аналогічні рішення про продовження строку тримання під вартою 17 січня прийняті щодо 2-х його спільників. Про це повідомив в.о. начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Полтавської області Володимир Євсік.

Нагадаємо, 12 липня 2017 року зазначений громадянин разом зі спільниками, обравши місце для засідки, чекали на появу іншого депутата Миргородської міської ради, який їхав із роботи. Діючи за заздалегідь розробленим планом, нападники побили потерпілого, а потім, заволодівши його особистими речами, зникли з місця події. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер у лікарні. 

Депутат та його спільники підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 121 (умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Досудове розслідування триває.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2018, 12:18 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації