Вхід | Реєстрація

Стартував творчий конкурс «Рідний край: туризм нас єднає»

Стартував творчий конкурс «Рідний край: туризм нас єднає»

У минулому році  вперше було проведено  районний творчий конкурс «Туризм нас єднає», який  приурочувався   Міжнародному дня щастя. Враховуючи велику кількість учасників, в районній станції юних туристів  прийнято рішення провести  такий виховний захід і у цьому році. Отже, дано старт конкурсу «Рідний край: туризм нас єднає», присвяченого 95-й річниці утворення Кобеляцького району (07 березня 2018 року). Запрошуємо всіх бажаючих від 7 до 18 років представити  свої  роботи. 

Конкурс проводиться  у трьох вікових групах за такими номінаціями:  Номінація «Я малюю рідний край» - подаються малюнки, що відповідають таким вимогам:   мають бути виконані автором самостійно,  висвітлювати тему конкурсу.  Номінація  «Лірика туристських стежок» – подаються твори літературних    жанрів – вірші, оповідання, нариси, пісні. Твори повинні відповідати наступній тематиці: «Романтика туристських стежок», «Кобеляччина  – колиска мого дитинства».   Номінація «Люби і знай свій рідний край» –  подаються фотографії, сюжети яких відповідають наступній тематиці:  «Туризм – спорт, пізнання, відпочинок» (відображає туристські маршрути, побут, дозвілля туристів, туристський гумор); «Мальовничий Кобеляцький край» (фото туристсько-привабливих об’єктів, місць відпочинку, туристських ресурсів свого населеного пункту).

Конкурсні роботи приймаються до 20 лютого в районній станції юних туристів (м.Кобеляки, вулиця Дніпровська,18). З порядком проведення творчого  конкурсу та вимогами до оформлення конкурсних матеріалів можна ознайомитися на сайті райСЮТУр або в адміністраціях освітніх закладів району.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації