Вхід | Реєстрація

Вихованців Кременчуцької виховної колонії навчали шукати собі житло після звільнення

Вихованців Кременчуцької виховної колонії навчали шукати собі житло після звільнення

3 лютого 2018 року з вихованцями державної установи «Кременчуцька виховна колонія», в рамках реалізації рекомендацій експертів Проекту Ради Європи і Європейського Союзу та в рамках Курсів підготовки до звільнення, провели  тренінгові вправи, спрямовані на розвиток у юнаків соціальних та життєвих навичок після звільнення, вміння знайти хороше житло після звільнення.

На початку хлопці виконали вправу «Опис свого найкращого дому». Під час малювання мешкання, юнаки поділилися один з одним досвідом та поглядами на те, де мешкали до засудження та бажають мешкати в майбутньому. Намалювали картини мешкання, у якому вони жили найщасливіше. Згадали хто там жив із ними. Кожен поділився малюнком з групою та зазначив найпривабливіші аспекти свого улюбленого дому. У рольовій грі підліткам запропонували різні складні життєві ситуації у питаннях пошуку житла, з якими вони можуть зустрітися після звільнення. За допомогою слів юнакам потрібно було переконати співбесідника здати йому помешкання.

Начальник колонії Олександр Сайко зазначив, що вправи видались досить цікавими та корисними для хлопців, сприяли розвитку комунікативних здібностей та вміння вести діалог.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2018, 13:37 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації