Вхід | Реєстрація

Під час гасіння пожежі в будинку вогнеборці виявили тіло господаря

Під час гасіння пожежі в будинку вогнеборці виявили тіло господаря

13 лютого о 10:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку на вул. Центральній, що в с. Великі Сорочинці Миргородського району.

Вогнеборці, які прибули на виклик, відразу приступили до розвідки та гасіння. На місці пожежі виявлено тіло загиблого господаря 1939 р.н., яке направлено до Миргородського відділення обласного бюро судово-медичної експертизи. Пожежу було локалізовано о 10:50, а о 12:10 – ліквідовано.

Вогнем знищено ліжко, два вікна, речі бувші у вжитку, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі на площі 40 кв. м. Врятовано житловий будинок від повного знищення полум’ям.

До гасіння залучалися 3 чоловіки особового складу місцевої пожежної охорони с. В. Сорочинці та 1 одиниця техніки.

Причина пожежі встановлюється.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2018, 15:09 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації