Вхід | Реєстрація

Творча «трійка»

Творча «трійка»

Хтось, напевне, досі думає, ніби на місцях усі прагнуть до позитивних суспільно-політичних змін, і тільки Київ випромінює негатив. Нічого подібного! Той негатив не тільки докочується до найвіддаленіших куточків України, а й стараннями  влади примножується на місцях. І скільки б ми не говорили про Голодомор в Україні, спричинений діями Кремля, варто не забувати, що творився він руками таких же місцевих чиновників-партійців. Геноциду в такому масштабі не було б без місцевих активістів-пристосуванців, які прагнули зберегти себе, свої партійні квитки й отримати певні дивіденди за рахунок тих, у кого відбирали останню зернину. На жаль, сьогодні ми також спостерігаємо подібні ситуації, вчасно не зупинивши, можемо прийти до нової наруги над народом.

Ось вам один із багатьох прикладів. Після чергових виборів до Новосанжарської ОТГ, в яких я брав участь та одержав 16% довіри виборців, звернувся до редакції газети «Світлиця» як до місцевого друкованого ЗМІ, котрий досі перебуває у спільній власності територіальних громад району і не поспішає роздержавлюватися (вважай, виходити з-під крила свого опікуна і цензора – районної ради) з проханням за власні кошти, надрукувати мою подяку виборцям та особисті думки щодо передвиборчої кампанії. На той час свої подяки вже надрукували в цій газеті  колишні кандидати на посаду очільника Новосанжарської ОТГ: обраний селищний голова(самовисуванець) та діючий голова районної ради(ВО «Батьківщина»). Моє звернення редакція відхилила і тривалий час навіть не давала письмового пояснення своїх дій. Лише днями таки одержав листа за підписом редактора П.Жаботинського, в якому він повідомив, що на підставі рішення творчих зборів(літучки) колективу, відхилив публікацію моєї подяки виборцям. І навіть долучив копію протоколу того засідання,чомусь за підписом головного бухгалтера.

Виявляється, творчий колектив «Світлиці» у кількості трьох чоловік спеціально зібрався для розгляду мого звернення і вивчення самої статті. Тобто зібралася трійка з правами і слідчих органів, і суддів, і наглядачів за суспільною мораллю, - на кшталт тієї, що в сумнозвісному 1933-му виносили вирок селянам за три колоски, і тим письменникам,що писали не в унісон  генеральній лінії Партії та постановили: «не печатать!». А з яких мотивів? І тут бачимо найцікавіше. Виявляється, мій лист не підлягає публікації тому, що в ньому крім подяки виборцям є критичні зауваження до опонентів, а більше того, до засновника і благодійника газети. Оскільки я не надав редакції документальних доказів стосовно тієї критики, то, на думку Петра Жаботинського та двох його колег, такий лист не підлягає оприлюдненню. І байдуже, що жоден закон і не зобов’язує мене надавати такі докази редакції, а редакція у свою чергу не має права їх вимагати (та вона, власне, і не цікавилась такими доказами, а три місяці поспіль «рішала», яку відповідь мені дати). Одностайно підтримали свого керівника Євген Сидоренко та Олена Соколова (а хіба інакше могло бути?), теж на творчих зборах «під протокол» звинувативши мене у відсутності доказів. Очевидно, про оціночні судження ці «творчі» журналісти «демократичної і правдивої газети», очолюваної кандидатом  на звання заслуженого журналіста України, і не чули. Або не хотіли чути. Як не здогадалися запросити мене на ті збори – і як автора листа, і як члена Спілки журналістів України.  Тож більше  і вражає поведінка місцевих чиновників та їх кураторів. Особливо тих, які ще нещодавно в   радянські часи очолювали районне видання і обслуговували апарат  райвиконкому  компартії, а сьогодні в той же спосіб дають тобі оцінку і заперечення вже за підтримки іншої партії. Не менше дивує рабська поведінка молодих журналістів, які  крім позиції « шефа» і засновника,не мають власної і не вірять у Верховенство закону та справедливості. А інакше вони поставили б собі і своєму керівництву запитання під час засідання, які я сьогодні озвучив на сторінках різних менш залежних видань,чим  забезпечили  б виконання статутних норм підприємства,інтересів громади ,за рахунок якої отримують зарплату та вимог чинного законодавства України.

Сьогодні,на шляху до Європи нашій громадській організації, моїм виборцям і читачам, хотілося б дізнатися,чому з’являються такі місцеві «трійки», які ставлять під  сумнів Конституційні права і законність, громадянську позицію і думку одних,   керуються вказівками і сумнівними  розпорядженнями інших? При цьому чомусь не засідають «літучки», не витребують докази від тих, яких  передруковували з інших ЗМІ, посадових осіб і депутатів, які робили висновки особисті,чи користувались думками інших, щодо дій місцевих чиновників,посадовців з Уряду, Президента України, Верховної Ради…

Коли  комунальне підприємство користується спільним  майном територіальної громади на пільгових умовах, отримує значні кошти, які надають через дотації і Програми з райбюджету  для розвитку інформаційної сфери,  редакція районної газети «Світлиця» чомусь вважає, що може собі дозволити  монополізувати  наше право на інформаційний простір, визначати  кому і де друкуватись, і   «непомітно»  створювати цензуру.   Чиновники, які за законами України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», «Про друковані засоби масової інформації в Україні», повинні забезпечувати виконання вимог цього законодавства: рівноправність, свободу слова,вільне вираження у друкований формі своїх поглядів і переконань(Конституція України),чомусь цього не помічають, ігнорують і навпаки  спонукають представників  преси до порушення конституційних норм і моралі, за рахунок з цих же платників податків. Здається, що   дрібні можновладці, які найняті цією ж громадою на роботу, не хочуть, щоб їм нагадували про себе громадяни і  преса, яку дотують. Більше того щоб вона оберігала їх   від заслуженої критики і проблем, яких стільки,що важко не помітити. Тому  і дивує, що керівники, які приймають сьогодні рішення, обмежені в своєму світогляді. Вони, більше згадують у своїх відписках  відому тільки їм  одну норму  закону, посилаючись на неї як своє право і ігнорують при цьому гарантовані законодавством України права та норми інших. Їх послухати,у нас   скільки б законів не приймалося, а все одно не ті,не такі,не достатньо…

Якби місцевий засіб не був такий залежний і заангажований, то ця б «трійка» разом з своїм засновником  і виконавчою владою,взяли б за правило ст..2  Закону України «Про друковані засоби масової інформації»,що свобода слова і вільне вираження у друкованій формі своїх поглядів і переконань гарантується Конституцією України(Розділ II «Права,свободи та обов’язки людини  і громадянина») і відповідно до цього Закону означають право кожного громадянина вільно і незалежно шукати, одержувати,фіксувати,зберігати, використовувати та поширювати будь-яку інформацію за допомогою друкованих засобів  масової інформації. За ст.. 34 цього Закону всі громадяни України мають право на оперативне отримання через друковані засоби інформації про діяльність державних органів, об’єднань громадян і їх посадових осіб,а також інших відомостей для реалізації своїх прав,свобод і законних інтересів…Тож звідки таке зухвальство, невже Київ з його міністерствами,Нацрадою давав маленькій газеті з тиражем в 3000 право так ігнорувати законодавство, права громадян та їх громадських організацій? Зрозуміло, що кулуарні підтвердження цього,не можуть виступити доказами в цій ситуації,але їх ніхто і не заперечить.   І не треба бути слідчим,щоб це доводити. Адже питання не в тім,що не друкують,відмовляють,забороняють,і не спростовують,а  в тім, що ми самі  створюємо своїми руками, а не руками Києва, чи Кремля? Спочатку такі «трійки» в комунальній пресі, а потім на виконкомі, райраді  і так до самого Києва…Чи не через такі обмеження ми їх зможемо повернути, якщо так порушуватиметься законодавство місцевими органами в тому числі як влади,незалежно від Центральних органів?Тож як в тому анекдоті:-«я х…дорогая редакція…!»


Автор: Борис ФЕДОРЕНКО, голова ГО «Голос Новосанжарщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2018, 12:34 | Нові Cанжари | Суспільство


1. vov / 15 лютого 2018, 20:05
Щось коротка память у Федоренка стала. Як його друг Зінченко Світлицею керував, то нічого крім Федоренка не друкувалося. А зараз його хоч інколи друкують.

Змінено 16.02.2018, 15:19
2. Vlada82 / 16 лютого 2018, 12:52
Саша, коли рулили ригіонали, твій батько Володимир Вісич тоже не особо світився, мабуть щиро підтримував голубих (маю на увазі колір партійного прапора, хотя може й не тільки, враховуючи уподобання Жаботинського), а тоді раптом став активістом, то на Гирю пре, то на Зінченка, то на Федоренка. Чула, шо вже й на Супруна. То ви хоч самі опреділіться, з ким ви і проти кого та під яким прапором. А щодо цієї статті, то з листа ж видно, шо Федоренко правий, не може редакція вимагати докази і судити "трійкою". Коли ви писали про Гирю на цьому ж сайті, у вас хтось докази вимагав? Чи в чужому оці видно скалку, а в своєму й дрючка не помічаєте?
3. vov / 16 лютого 2018, 15:12
2.Vlada82
«Саша, коли рулили ригіонали, твій батько Володимир Вісич тоже не особо світився, мабуть щиро підтримував голубих (маю на увазі колір партійного прапора, хотя може й не тільки, враховуючи уподобання Жаботинського), а тоді раптом став активістом, то на Гирю пре, то на Зінченка, то на Федоренка. Чула, шо вже й на Супруна. То ви хоч самі опреділіться, з ким ви і проти кого та під яким прапором. А щодо цієї статті, то з листа ж видно, шо Федоренко правий, не може редакція вимагати докази і судити "трійкою". Коли ви писали про Гирю на цьому ж сайті, у вас хтось докази вимагав? Чи в чужому оці видно скалку, а в своєму й дрючка не помічаєте?»

Не маніпулюйте. Ригіоналів ми ніколи не підтримували (згадайте хоча б Майдан). Про докази я нічого не писав, а по Гирі їх і так вдосталь. Повторюю мій коментар стосувався виключно «папіредніка» Жаботинського на посаді і великого друга Федоренка.


Змінено 16.02.2018, 15:13
4. Vlada82 / 16 лютого 2018, 15:33
В тім то й діло, шо до майдану ви мовчали. Це по перше. По друге я не сумніваюсь, шо по Гирі багато є доказів, але ж я так розумію, шо в редакції їх нема і ніхто у вас їх не вимагав, а це в даному разі суттєво. Вам повірили на слово, а чого тоді не вірити Федоренку? І чого ви не напечатали свій виступ проти Гирі у Світлиці? Якшо ви такі принципові й за демократичну та правову державу (отут разом давайте згадаємо, які цінності відстоював Майдан), то напишіть норму Закону, відповідно до якої Федоренко повинен надавати редакції якісь докази, отоді й побачимо, хто з нас маніпулює. Зінченко по вашому піддержував ригіоналів, а чого ж тоді їх Супрун пригрів у своїх списках від ВО Батькеівщина, а ви цього наче й не помітили? Жаботинський тоже прийшов якраз після Майдану і за логікою повинен не порушувати принципи демократії і свободи слова, і показати, шо він луччий Зінченка. Але порушує так само. Тоді чому ви пресуєте Гирю, згадуєте Зінченка, але виправдовуєте Жаботинського і мовчите за його неправову поведінку? Дайте будь ласка відповіді на мої запитання якшо взялися коментувати статтю Федоренка, і переконайте читачів цього сайту у своїй об’єктивності.
5. antibloger / 16 лютого 2018, 16:40
Vlada82 «умнічка» додати щось важко, а таким як Вісичі і Паршевлюки потрібно частіше дивитися в зеркало...
6. vov / 16 лютого 2018, 16:55
4.Vlada82
«В тім то й діло, шо до майдану ви мовчали. Це по перше. По друге я не сумніваюсь, шо по Гирі багато є доказів, але ж я так розумію, шо в редакції їх нема і ніхто у вас їх не вимагав, а це в даному разі суттєво. Вам повірили на слово, а чого тоді не вірити Федоренку? І чого ви не напечатали свій виступ проти Гирі у Світлиці? Якшо ви такі принципові й за демократичну та правову державу (отут разом давайте згадаємо, які цінності відстоював Майдан), то напишіть норму Закону, відповідно до якої Федоренко повинен надавати редакції якісь докази, отоді й побачимо, хто з нас маніпулює. Зінченко по вашому піддержував ригіоналів, а чого ж тоді їх Супрун пригрів у своїх списках від ВО Батькеівщина, а ви цього наче й не помітили? Жаботинський тоже прийшов якраз після Майдану і за логікою повинен не порушувати принципи демократії і свободи слова, і показати, шо він луччий Зінченка. Але порушує так само. Тоді чому ви пресуєте Гирю, згадуєте Зінченка, але виправдовуєте Жаботинського і мовчите за його неправову поведінку? Дайте будь ласка відповіді на мої запитання якшо взялися коментувати статтю Федоренка, і переконайте читачів цього сайту у своїй об’єктивності.»


Я Вам про одне, Ви про інше... Видно задів Вас і « antibloger» добре як почали на особистості переходити)

Змінено 16.02.2018, 17:29
7. vov / 16 лютого 2018, 17:06
4.Vlada82
«В тім то й діло, шо до майдану ви мовчали. Це по перше. По друге я не сумніваюсь, шо по Гирі багато є доказів, але ж я так розумію, шо в редакції їх нема і ніхто у вас їх не вимагав, а це в даному разі суттєво. Вам повірили на слово, а чого тоді не вірити Федоренку? І чого ви не напечатали свій виступ проти Гирі у Світлиці? Якшо ви такі принципові й за демократичну та правову державу (отут разом давайте згадаємо, які цінності відстоював Майдан), то напишіть норму Закону, відповідно до якої Федоренко повинен надавати редакції якісь докази, отоді й побачимо, хто з нас маніпулює. Зінченко по вашому піддержував ригіоналів, а чого ж тоді їх Супрун пригрів у своїх списках від ВО Батькеівщина, а ви цього наче й не помітили? Жаботинський тоже прийшов якраз після Майдану і за логікою повинен не порушувати принципи демократії і свободи слова, і показати, шо він луччий Зінченка. Але порушує так само. Тоді чому ви пресуєте Гирю, згадуєте Зінченка, але виправдовуєте Жаботинського і мовчите за його неправову поведінку? Дайте будь ласка відповіді на мої запитання якшо взялися коментувати статтю Федоренка, і переконайте читачів цього сайту у своїй об’єктивності.»


Щодо відповідей на Ваші питання - я вже відповів у першому коментарі) Просто читайте уважно) Але для особливо... можу і повторити, при Жаботинському деякі статті Федоренка друкувалися. Конкретно по цій статті нічого сказати не можу, але аналогічні, мого батька у свій час Зінченко також не друкував (була надрукована одна, але і те з «боєм» і декільками його "пасквілями", на які знову ж таки відповіді не друкував). Тому відносно Зінченка Жаботинський все ж таки кращий, але ненабагато.

До речі з ким я спілкуюся?
8. don / 16 лютого 2018, 20:46
7.vov
«До речі з ким я спілкуюся?»

Із своєю совістю
9. ЛУНА / 17 лютого 2018, 00:07
Как это :"Печатайте все что я хочу и не спрашивайте о доказательствах"?Обгадить кого то в газете ,а потом пускай уже доказывает жертва что все вранье?Я лично никого из действующих лиц не знаю.Но уверена, что редакция до публикации должна проверить достоверность изложенной информации,а не публиковать слухи.Конечно если эта газета не "желтый лист".И подход здесь должен быть одинаков для Федоренка,Висыча,Гири,или Жаботинского.Надо уже давно принять закон о ответственности за достоверность опубликованной информации.Тогда всякие писаки,блогеры будут думать прежде чем писать всякую гадость.
10. Adekvatov / 17 лютого 2018, 08:33
9.ЛУНА
«Надо уже давно принять закон о ответственности за достоверность опубликованной информации.»

Тогда в Украине придется закрыть все СМИ.
11. Vlada82 / 17 лютого 2018, 10:58
9.ЛУНА
«И подход здесь должен быть одинаков для Федоренка,Висыча,Гири,или Жаботинского.»

Це єдине, з чим я можу погодитись з Луною. В тім то й річ, що в даному випадку для Жаботинського всі повинні бути рівними. Я теж за достовірність фактів і не маю великого бажання захищати Федоренка, але ж бачите, шо трійка зібралася зацінити тільки його статтю, по інших авторах вони не засідають і безборонно їх друкують. А шоб перестрахуватися, пишуть у Світлиці, шо редакція може вміщувати матеріали, не поділяючи точки зору авторів, і шо автори самі несуть відповідальність за точність наведених фактів. Але як бачимо, не у випадку з Федоренком. До речі, я була обома руками за впровадження відповідальності за наклеп, у тім числі шоб і журналісти відповідали. Але це була ідея Януковича і потім цей законопроект прихильники майдану оголосили антинародним, який нібито запроваджує цензуру. Так шо робіть висновки. І жаль, шо vov уникає чесних відповідей на мої прямі запитання: чому вони з батьком мовчать щодо того, шо Супрун зріднився з бувшими регіоналами, чому не печатають свою статтю про Гирю у Світлиці і чи всі публікації позаштатних авторів Жаботинський перевіряє на предмет достовірності? Виходить, Саша боїться чи не наважується сказати правду: Жаботинський надрукував би виступ Федоренка безболісно, як надрукувало ЕХО, бо навряд чи там була якась велика крамола. Та тільки Супрун йому заборонив. Отут і вся розгадка. Отака любов до демократії і свободи слова у нинішньої влади, яку після майдану привели у крісла в тім числі й Саша Вісич із батьком. Я ще тоді казала: рано чи пізно відповідальність за не зовсім правомірні дії(згадаймо хоча б публічну наругу над тими ж чиновниками)настане для всіх - для когось моральна, а для когось і кримінальна. Це лише питання часу.
12. vov / 17 лютого 2018, 13:34
11.Vlada82
«Це єдине, з чим я можу погодитись з Луною. В тім то й річ, що в даному випадку для Жаботинського всі повинні бути рівними. Я теж за достовірність фактів і не маю великого бажання захищати Федоренка, але ж бачите, шо трійка зібралася зацінити тільки його статтю, по інших авторах вони не засідають і безборонно їх друкують. А шоб перестрахуватися, пишуть у Світлиці, шо редакція може вміщувати матеріали, не поділяючи точки зору авторів, і шо автори самі несуть відповідальність за точність наведених фактів. Але як бачимо, не у випадку з Федоренком. До речі, я була обома руками за впровадження відповідальності за наклеп, у тім числі шоб і журналісти відповідали. Але це була ідея Януковича і потім цей законопроект прихильники майдану оголосили антинародним, який нібито запроваджує цензуру. Так шо робіть висновки. І жаль, шо vov уникає чесних відповідей на мої прямі запитання: чому вони з батьком мовчать щодо того, шо Супрун зріднився з бувшими регіоналами, чому не печатають свою статтю про Гирю у Світлиці і чи всі публікації позаштатних авторів Жаботинський перевіряє на предмет достовірності? Виходить, Саша боїться чи не наважується сказати правду: Жаботинський надрукував би виступ Федоренка безболісно, як надрукувало ЕХО, бо навряд чи там була якась велика крамола. Та тільки Супрун йому заборонив. Отут і вся розгадка. Отака любов до демократії і свободи слова у нинішньої влади, яку після майдану привели у крісла в тім числі й Саша Вісич із батьком. Я ще тоді казала: рано чи пізно відповідальність за не зовсім правомірні дії(згадаймо хоча б публічну наругу над тими ж чиновниками)настане для всіх - для когось моральна, а для когось і кримінальна. Це лише питання часу.»


Ви так і не відповіли нга моє питання. Я на Ваше відповів, хоч відповідь моя Вам і не сподобалася)
13. vov / 17 лютого 2018, 13:37
11.Vlada82
«Але це була ідея Януковича і потім цей законопроект прихильники майдану оголосили антинародним, який нібито запроваджує цензуру. »


У минулому коментарі мене звинувачували у підтримці Януковича, а зараз самі його фактично підтримуєте) Так що перш ніж обговорювати інших, краще в деркало подивіться

Змінено 17.02.2018, 13:39
14. vov / 17 лютого 2018, 13:53
9.ЛУНА
«Как это :"Печатайте все что я хочу и не спрашивайте о доказательствах"?Обгадить кого то в газете ,а потом пускай уже доказывает жертва что все вранье?Я лично никого из действующих лиц не знаю.Но уверена, что редакция до публикации должна проверить достоверность изложенной информации,а не публиковать слухи.Конечно если эта газета не "желтый лист".И подход здесь должен быть одинаков для Федоренка,Висыча,Гири,или Жаботинского.Надо уже давно принять закон о ответственности за достоверность опубликованной информации.Тогда всякие писаки,блогеры будут думать прежде чем писать всякую гадость.»


Або як варіант надати людям нормальну можливість звертатися з позовами до судів за наклеп. Нинішня проблема в тому, що судовий збір високий, а також повний бардак у судівській гілці влади. Та й робота виконавчої служби бажає кращого.
15. vov / 17 лютого 2018, 13:58
12.vov
«Та тільки Супрун йому заборонив»

Це і так очевидно. Питання чому не написав про це Федоренко? Чи це було схоже на наклеп і таку статтю Ехо не надрукувало?
16. Vlada82 / 17 лютого 2018, 14:03
13.vov
«а зараз самі його фактично підтримуєте»

В чому я підтримую Януковича? Саша, ви знову лукавите. Я писала, шо при Януковичу вирішили карати за наклеп, а за часів майдану цю ідею визнали антинародною. І ви в тім числі, оскільки підтримували ідею майдану. З чим тепер звертатися в суди, на які ви киваєте? Відповідальності ж у нашому законодавстві за наклеп фактично немає! Ось і все. На які ваші запитання я не відповіла? Ви знову переводите стрілки. Дайте, будь ласка, конкретні відповіді на кожне з моїх запитань, тоді продовжимо дискусію.
17. vov / 17 лютого 2018, 14:18
16.Vlada82
«На які ваші запитання я не відповіла?»


До речі з ким я спілкуюся?
16.Vlada82
« Дайте, будь ласка, конкретні відповіді на кожне з моїх запитань, тоді продовжимо дискусію.»


Я дав конкретні відповіді і якщо вони Вам не подобаються, то я не винен) В загальному мій перший коментар стосувалася статті Федоренка, а Ви вже почали сюди і ПР і все інше вмішувати.
18. Vlada82 / 17 лютого 2018, 15:39
17.vov
«Я дав конкретні відповіді»

17.vov
«коментар стосувалася статті Федоренка»

Та я ж також про статтю Федоренка, про заборону його публікацій і про можливий наклеп у його ненадрукованій статті (цю проблему, якшо ви уважно читаєте всі коментарі, першою порушила Луна). Другий ваш коментар - це не відповідь на конкретне запитання, а узагальнений висновок. Якшо ви не підтримували Партію регіонів, то чого мовчали, коли Супрун пригрівав її членів біля себе і фактично провів їх у новий склад райради, зробивши депутатською більшістю? Тепер хочете, шоб ця райрада навела порядок у райлікарні і в питаннях з Гирею? Тоді ви точно маніпулюєте фактами - одні свідомо замовчуєте, інші намагаєтесь критикувати, привертаючи до них увагу громадськості. Наприклад, у коментарі №15 погоджуєтесь, шо Супрун увів цензуру і це для багатьох, і для вас також є очевидним фактом. Але критичних публікацій на цю тему я від вас чомусь не бачила. Адже руками Жаботинського Супрун чинить беззаконня, а Жаботинський мусить викручуватися і висмоктувати з пальця надумані і що головне - протизаконні підстави, щоб відмовити Федоренку. Якшо ви позиціонуєте себе громадським активістом, борцем за правду, то говоріть не лише про Гирю, а й про подібні проблеми на весь голос. Так здобудете більше поваги. А до того вважаю недоречним називати своє ім’я, ви ж теж свого не називаєте, ховаєтесь за ніком vov, хоча я давно знаю і вас, і вашого батька. Так вийшло. Я поважаю людей сміливих, принципових і непохитних, особливо мужиків, які діють за усталеними принципами, а не на догоду однопартійцям чи якимось друзям (чим тоді такі відрізняються від «банди» Януковича?, і не йдуть на компроміс із власною совістю. Вибачайте, Саша, ящо в моєму коментарі десь захочете знайти образу для себе. Нікого образити не хотіла, але й лукавити перед вами не буду - пишу як думаю.
19. Vlada82 / 17 лютого 2018, 15:50
Ще одна хотіла додати. Ви як розумний хлопець усвідомлюєте, шо питання тут зовсім не у Федоренкові, Зінченкові чи ще комусь, хто вам не подобається особисто. Питання в системі, яку сотворила нова постмайданівська влада, хоча думалося, шо все буде навпаки і цензори від влади назавжди кануть в небуття за Януковичем. Але сьогодні Супрун підставляє не тільки Жаботинського, якого тупо використовує на свою користь (вибори колись же будуть!), а й його молодих колег. Мені жаль і Лєни Соколової, і Жені Сидоренка, які починають свою журналістську кар’єру з протизаконня, безпринциповості і прислужництва. Як можна вірити таким журналістам? Як можна шукати в них захисту? Ви упевнені, шо завтра вони не вчинять з вами так само, як і з Федоренком? Варто у свою статтю кинути пару критичних зауважень на адресу Супруна і все - стаття приречена тліти в Жаботинського під сукном. Чи не тому в Світлиці немає і вашої статті про Гирю, бо в ній ви волали до Супруна зробити нарешті хоч щось корисне для району? Втім, запитувати у вас про це - всеодно шо ткнути пальцем у небо. Забула, шо ви на всі запитання вже дали універсальну відповідь у своєму першому коментарі.
20. ukr2017 / 17 лютого 2018, 16:26
9.ЛУНА
«Я лично никого из действующих лиц не знаю.»

Если никого с действующих лиц не знаешь, чего тогда здесь паришься или нужно просто своего пятака вставить .Как почитать все ранние коментарии, так Луна никого не знает,но обо всех все знает от подружек
21. vov / 17 лютого 2018, 19:08
18.Vlada82
«Та я ж також про статтю Федоренка, про заборону його публікацій і про можливий наклеп у його ненадрукованій статті (цю проблему, якшо ви уважно читаєте всі коментарі, першою порушила Луна). Другий ваш коментар - це не відповідь на конкретне запитання, а узагальнений висновок. Якшо ви не підтримували Партію регіонів, то чого мовчали, коли Супрун пригрівав її членів біля себе і фактично провів їх у новий склад райради, зробивши депутатською більшістю? Тепер хочете, шоб ця райрада навела порядок у райлікарні і в питаннях з Гирею? Тоді ви точно маніпулюєте фактами - одні свідомо замовчуєте, інші намагаєтесь критикувати, привертаючи до них увагу громадськості. Наприклад, у коментарі №15 погоджуєтесь, шо Супрун увів цензуру і це для багатьох, і для вас також є очевидним фактом. Але критичних публікацій на цю тему я від вас чомусь не бачила. Адже руками Жаботинського Супрун чинить беззаконня, а Жаботинський мусить викручуватися і висмоктувати з пальця надумані і що головне - протизаконні підстави, щоб відмовити Федоренку. Якшо ви позиціонуєте себе громадським активістом, борцем за правду, то говоріть не лише про Гирю, а й про подібні проблеми на весь голос. Так здобудете більше поваги. А до того вважаю недоречним називати своє ім’я, ви ж теж свого не називаєте, ховаєтесь за ніком vov, хоча я давно знаю і вас, і вашого батька. Так вийшло. Я поважаю людей сміливих, принципових і непохитних, особливо мужиків, які діють за усталеними принципами, а не на догоду однопартійцям чи якимось друзям (чим тоді такі відрізняються від «банди» Януковича?, і не йдуть на компроміс із власною совістю. Вибачайте, Саша, ящо в моєму коментарі десь захочете знайти образу для себе. Нікого образити не хотіла, але й лукавити перед вами не буду - пишу як думаю.»


А відповідь на своє питання я так і не побачив. Як же добре промивати кістки, маніпулювати фактами і брехати про інших людей, під чужим ніком?

Змінено 17.02.2018, 19:59
22. vov / 17 лютого 2018, 19:10
19.Vlada82
«Питання в системі, яку сотворила нова постмайданівська влада, хоча думалося, шо все буде навпаки і цензори від влади назавжди кануть в небуття за Януковичем. Але сьогодні Супрун підставляє не тільки Жаботинського, якого тупо використовує на свою користь (вибори колись же будуть!), а й його молодих колег. »


Одні маніпуляції. Чому Ви не говорите по якій причині така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?

Змінено 17.02.2018, 19:56
23. ukr2017 / 17 лютого 2018, 19:43
22.vov
«Одні маніпуляції. Чому Ви не говорите чому така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?»

Які маніпуляції.Не треба бути якимось генієм.Всім давно все відомо,а ви наче під дурачка косите. Головне бабло яке отримує газета і редактор Жаботинський від райради.І це зрозуміло із статті Федоренка.Зрозуміло,що і газеті кінець,коли закриється райрада
24. vov / 17 лютого 2018, 19:54
18.Vlada82
«Якшо ви не підтримували Партію регіонів, то чого мовчали, коли Супрун пригрівав її членів біля себе і фактично провів їх у новий склад райради, зробивши депутатською більшістю? »


Розмова була не про це, а мій перший коментар стосувався того, що великай друг Федоренка - Зінченко використовував схожі маніпуляції (він навіть «трійки» не скликав, а сам все писав), щоб відмовити у друкуванні статей. Так тоді чомусь (хоча зрозуміло чому) Федоренко мовчав. А зараз розповідає про якісь незаконні відмови. Тим більше саме при його великому правлінні в райраді райдержадміністрацію вивели з числа засновників.

Якщо він вважає це незаконно - будь-ласка хай звертається до суду (Зінченко батькові так і писав).

Тому якщо у Вас є що відповісти з цього приводу - відповідайте, а ні - то краще мовчіть... Не переводьте на інші теми, які ні до статті, ні до мого першого коментаря не мають жодного відношення.

Уточню лише одне - до Батьківщини особисто я жодного відношення не маю. ПР я також ніколи не підтримував, а навпаки виступав послідовно проти.Тому Ваші коментарів стосовно цього вважаю відвертою маніпуляцією і спробою відвести від основної теми розмови.

А щодо позиції батька, то запитайте про це краще в нього при зустрічі, у якій я маю великий сумнів.
25. Vlada82 / 18 лютого 2018, 10:23
22.vov
«Чому Ви не говорите по якій причині така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?»

Ну це вам краще знати, ви ж самопроголошені активісти, які на хвилі майдану привели до влади Супруна, шоб той у свою чергу провів до райради регіоналів. Хіба не так? Потім Супрун і ваш батько особисто все зробили, шоб редактором став Жаботинський. Хіба не так? А той тепер відпрацьовує, як сторожовий пес, охороняючи інтереси влади. Він ніколи не надрукує не те що критики, даже критичного зауваження у бік Супруна чи Бульбахи. Навіть ваш крик душі типу "зробіть нарешті хоч щось для району!". Бо це недвозначний натяк того, шо Супрун нічогісінько не робить, тільки штани в райраді протирає і за це кладе гарну зарплату в кишеню. Я зрозуміло відповіла на ваше запитання? Дайте так само свою відповідь хоча б на одне моє запитання: ви активно боролися проти ПР, чому досі мовчите після того, як Супрун провів у депутати майже всіх колишніх регіоналів? Якшо вам є шо відповісти. Я запитую по темі, бо ситуація, описана в статті Федоренком, є прямим наслідком нинішніх дій місцевої влади. Тож спроба уникнути прямої відповіді - оце і є маніпуляції з вашого боку. Ви у своїх коментарях прідтверджуєте, шо нинішня влада діє так само, як і при регіоналах, тобто і Зінченко незаконно відмовляв, і Жаботинський тепер відмовляє, то які до нього можуть бути претензії? А для чого тоді ви з батьком підтримували майдан? Хіба не для того, шоб було все не так, як при Януковичу? Тож ви правильно сумніваєтесь, шо я захочу колись зустрітися з вами чи з вашим батьком Володимиром Вісичем. Я вже писала, шо поважаю людей сміливих, принципових і непохитних, особливо мужиків, які діють за усталеними принципами, а не відписуються, як чиновнички, які хочуть бути і для людей хорошими, і в кріслі утриматись. Ви теж боїтесь давати чіткі відповіді, постійно шукаючи для цього якусь причину. Тому краще вам самому помовчати.
26. Vlada82 / 18 лютого 2018, 10:35
22.vov
«Чому Ви не говорите по якій причині така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?»

Тому шо ви, як громадські активісти, не питаєте ні в Супруна, ні в Жаботинського, чому досі наша Світлиця не роздержавлена, як того вимагає закон? Чому досі районна рада є її засновником? А якби вийшла із засновників, то не було б у неї такого впливу на Жаботинського і не було б цензури. Тоді друкував би він статті і ваші, і вашого батька, і Федоренка. Хіба не так? А поки шо ви з батьком друкуєтесь в ЕХО, а не в районній комунальній газеті. Я дала аж дві відповіді на одне ваше запитання, спробуйте і ви дати хоч на одне моє, поясніть свою чітку позицію, визнайте своє недопрацювання як активістів. А я на відміну від вас в активісти не записувалась, бо завжди дивилась на ситуацію тверезо і тепер мені не доводиться маніпулювати думками. У вас це краще виходить.
27. КН17 / 18 лютого 2018, 11:47
6.vov
«добре як почали на особистості переходити»

Влада, ви досі не зрозуміли, шо вести діалог з Вісичем - себе не уважати. Бачите, як він викручується і сам собі суперечить. Сам же у своєму першому коментарі почав з особистостей. Глупа людина, короче.
28. Vlada82 / 18 лютого 2018, 11:50
І лукава.
29. vov / 18 лютого 2018, 11:52
27.КН17
«Влада, ви досі не зрозуміли, шо вести діалог з Вісичем - себе не уважати. Бачите, як він викручується і сам собі суперечить. Сам же у своєму першому коментарі почав з особистостей. Глупа людина, короче.»


В мене створюється враження що під різними ніками (КН17, Vlada82, antibloger ) одна і та ж людина пише)))
30. vov / 18 лютого 2018, 12:03
26.Vlada82
«Тому шо ви, як громадські активісти, не питаєте ні в Супруна, ні в Жаботинського, чому досі наша Світлиця не роздержавлена, як того вимагає закон? Чому досі районна рада є її засновником? А якби вийшла із засновників, то не було б у неї такого впливу на Жаботинського і не було б цензури. Тоді друкував би він статті і ваші, і вашого батька, і Федоренка. Хіба не так? А поки шо ви з батьком друкуєтесь в ЕХО, а не в районній комунальній газеті. Я дала аж дві відповіді на одне ваше запитання, спробуйте і ви дати хоч на одне моє, поясніть свою чітку позицію, визнайте своє недопрацювання як активістів. А я на відміну від вас в активісти не записувалась, бо завжди дивилась на ситуацію тверезо і тепер мені не доводиться маніпулювати думками. У вас це краще виходить.»


Ахаха. Я запитував про одне (чому Світлиця стала залежна від р.р.), а Воно мені відповідає про зовсім інше (питанням на питання відповідає). Думаю на цьому нашу «дискусію» можна завершити, тому що я бачу Воно (пишу так по тій причині що не знаю з ким спілкуюся, своє справжнє імя та прізвище, а відповідно і стать , так і не було вказано) не знадне відповісти на жодне моє питання.
31. Vlada82 / 18 лютого 2018, 12:35
Саша, коли вам щось здається, треба перехреститися і всякі видіння пройдуть. Я вкотре переконалася, шо ви людина недалека, і думаю, це видно не тільки мені. Так шо хахакайте собі на радість, чим би дитя не тішилось. І ніколи не дивіться на людей так зверхньо, називаючи їх "воно", принаймні право на це треба ще заслужити. Спитайте про це у батька, може він вас довиховає. І хто ви такий, шоб я вам видавала свої паспортні дані? Ви навіть не знаєте, шо персональні дані захищені законом, а беретесь «покращувати» державу. А щодо ваших «відповідей» на мої запитання, то нехай нас люди розсудять. А мені краще скористаюсь порадою КН-а.
32. ukr2017 / 18 лютого 2018, 12:48
24.vov
«Уточню лише одне - до Батьківщини особисто я жодного відношення не маю. »

звичайно діти за батьків не відповідають. То тільки батько вибирався від Батьківщини в Лелюхівську сільську раду
33. Vlada82 / 18 лютого 2018, 13:36
Правильно. До того, шо Зінченко не печатав статті його батька, Сашко має відношення, бо кричить про це на весь Інтернет. А коли батько обирався від Батьківщини, він вже й ні при чому, зразу в кущі. Кажу ж, шо лукавий хлопець.
34. ukr2017 / 18 лютого 2018, 15:44
33.Vlada82
«А коли батько обирався від Батьківщини, він вже й ні при чому, зразу в кущі. Кажу ж, шо лукавий хлопець.»

Та одного вони поля ягідки. Синок Вісича зависа в ВО "Свобода". При виборах в Нових Санжарах чи не з проста
ж Свобода підтримувала в кандидати на голову Супруна.Яким чином вони це робили, люди знають
35. vov / 18 лютого 2018, 16:02
32.ukr2017
« вибирався від Батьківщини в Лелюхівську сільську раду»


Відверта брехня) Хоча для таких створінь це звичайне явище)
36. vov / 18 лютого 2018, 16:06
32.ukr2017
«ви людина недалека»


І це безполе створіння додумалося мені таке написати) Хто недалекий і так добре видно з кометарів, хоча недалекому це зрозуміти і не можливо) На цьому і завершую. Мою думку хто хотів зрозумів, а тупі висери від різного зброду більше наміру не маю коментувато, тому що не бачу смислу воно як попугай одну і ту брехню постійно повторює)
37. Vlada82 / 18 лютого 2018, 16:47
Саша, не нервуйте і не виказуйте грубими коментарями своє недовиховання, хоч цим не позорьте свого батька. Давайте поміркуємо спокійно: героями цього обговорпення є Жаботинський і Федоренко, а ще з вашої подачі Зінченко. Я згодна, шо ці люди не без гріхів, їм приписують багато негативу. Однак кожен з них зробив і щось корисне для Нових Санжар, хоч на крихту. А що зробили особисто ви? Хто у Новосанжарському районі, крім ваших друзів, сусідів та родичів у Лелюхівці, знає Олександра Вісича? Як казав герой кінокомедії геніального Гайдая, "огласите весь список, пожалуйста". Може ми чогось не знаємо і собачимось тут, а потім буде нам соромно, коли з’ясується, шо Вісич - це ж великий політик, благодійник і взагалі совість нації. Втім, хай про це скажуть інші коментатори, а ви, Саша, поки що наберіться терпіння і просто помовчіть. В даному разі так буде більше користі від вас.
38. Beri Mor / 18 лютого 2018, 17:13
37.Vlada82
« Може ми чогось не знаємо і собачимось тут, »

Та да,судячи по "накалу страстєй" в коментарях,не сьогодні-завтра в Санжари місію ОБСЄ треба буде вводити,бо поріжуться:))
39. ЛУНА / 18 лютого 2018, 18:17
20.ukr2017
«Если никого с действующих лиц не знаешь, чего тогда здесь паришься или нужно просто своего пятака вставить .Как почитать все ранние коментарии, так Луна никого не знает,но обо всех все знает от подружек
Нет,почему с Публичных людей в Санжарах я знаю депутата Верховной Рады Реку,председателя поселкового совета,директора школы,еще кое кого,но обговариемых персонажей не знаю.Хотя Федоренко и Супрун были кандидатами на должность председателя.За ходом выборов я следила.То что написал Федоренко возмущает лишь в одном неправлении,а именно в неравном отношении к людям.Федоренко имеет право на публикацию такое же как и Супрун.А вот с тем ,что печатать должны непроверенную и недостоверную информацию я не согласна.

[[ЦИТАТА|14|vov|Або як варіант надати людям нормальну можливість звертатися з позовами до судів за наклеп. Нинішня проблема в тому, що судовий збір високий, а також повний бардак у судівській гілці влади. Та й робота виконавчої служби бажає кращого»

А не лучше не печатать клевету?За Вашим принципом публичные да и не очень люди с судов будут не вылазить.А это уже на любителя.
40. Vlada82 / 18 лютого 2018, 19:04
39.ЛУНА
«То что написал Федоренко возмущает лишь в одном неправлении,а именно в неравном отношении к людям.Федоренко имеет право на публикацию такое же как и Супрун.»

Отут я згодна з Луною на 100 відсотків. Про це якраз і мова у статті Федоренка. А перевіряти кожну інформацію, подану в газету читачами, на предмет її достовірності редакція не може фізично, та й жоден закон її до цього не зобов’язує. Так само як не може редакція перевіряти достовірність реклами та оголошень, але ж друкує їх. Тільки з позначкою, що відповідальність за достовірність несе рекламодавець. Тож якби Жаботинський хотів надрукувати статтю Федоренка, він би її надрукував, але із застереженням "від редакції", що стаття може містити недостовірну інформацію. А там хай читачі самі вирішують, вірити Федоренку чи ні. Проте Жаботинський виступив у ролі цензора і зовсім «зарубав» статтю, даже в частині подяки виборцям, ще й обставився підтримкою двох молодих колег. Непорядно вчинив. Але не всі це розуміють, що видно з попередніх коментарів.
41. Vlada82 / 18 лютого 2018, 19:12
39.ЛУНА
«А не лучше не печатать клевету?»

Звісно, наклеп краще не друкувати. Але спочатку треба довести, шо стаття Федоренка містить наклеп. Наскільки я розумію, Жаботинський навіть не спробував це з’ясувати. І не обов’язково чиновникам потім іти в суд, якшо в них є реальні докази - документи, свідки і т.д. Цього достатньо принести в редакцію і вимагати спростування. Тоді Федоренко постав би перед читачами як неправдивець. Однак з волі Жаботинського вийшло навпаки: редактор підвтердив, шо він має однобокий підхід при визначенні позаштатних авторів, і зайве довів, шо опозиціонерам зараз затикають рота так само, як при Януковичу. То чим тоді краща постмайданівська влада, якій дорогу до чиновницьких крісел «прочистили» такі активісти, як Вісичі? На це запитання навряд чи колись дочекаємося чесної відповіді.
42. Selena2017 / 18 лютого 2018, 20:10
40.Vlada82
«0. Vlada82 / сьогодні, 19:04»


Пане Влад, може , досить? Ви так загралися, що вивернули всі свої душевні нутрощі-болі, які вже не зрозумів і не пізнав тільки лінивий .Невже думаєте, що навколо вас всі-всі недолугі? Так недалеко і до роздвоєння особистості... Вашими зусиллями тема статті відсунута на задній план, розмита, домінують тільки ваші особисті інтереси, в які свого часу втрутилися обставини, вами не передбачені.Далеко зайшлося, мабуть, не допоможуть і миротворці.

Змінено 18.02.2018, 20:34
43. Vlada82 / 18 лютого 2018, 20:43
Шось не пригадую, шоб я писала про миротворців та ОБСЄ, так шо це ще вопрос, у кого роздвоєння особистості. Чи ви вже теж у психологи подалася? Я не особисто для вас пишу, тож коментуйте, будь ласка, по темі, коли є що сказати. Хоча я пам’ятаю, що у вас, пане Селен, часто так: «не лукавте» або «я всіх пізнаю по стилю», і - жодних на те доказів чи аргументів! Сказала як пальцем у небо ткнула. Ви справді таким чином одержуєте задоволення?
44. ukr2017 / 18 лютого 2018, 21:13
35.vov
«
Відверта брехня) Хоча для таких створінь це звичайне явище)»

Яка ж брехня. якщо газета і озвучувала список учасників.Якби обрали, то заслуги приписала б собі Батьківщина, а як не обрали, то і вже не такий батькіщиновець.Ви всіх недолугими рахуєте зараз з батьком,чи ще хтось і долугий в Лелюхівці чи в Нових Санжарах
45. antibloger / 19 лютого 2018, 07:37
42. Selena2017 / вчора, 20:10 Вставити цитату
40.Vlada82
«0. Vlada82 / сьогодні, 19:04»

Пане Влад, може , досить? Ви так загралися, що вивернули всі свої душевні нутрощі-болі, які вже не зрозумів і не пізнав тільки лінивий .Невже думаєте, що навколо вас всі-всі недолугі? Так недалеко і до роздвоєння особистості... Вашими зусиллями тема статті відсунута на задній план, розмита, домінують тільки ваші особисті інтереси, в які свого часу втрутилися обставини, вами не передбачені.Далеко зайшлося, мабуть, не допоможуть і миротворці. ]]

Селена - не подобається не читай, а за всіх розписуватися не потрібно, тільки десь з’являється критика так званої влади яка прийшла після майдану ти тут як тут, а до цього в тебе заперечень не виникає!
46. ukr2017 / 19 лютого 2018, 09:16
45.antibloger
«Селена - не подобається не читай, а за всіх розписуватися не потрібно, тільки десь з’являється критика так званої влади яка прийшла після майдану ти тут як тут, а до цього в тебе заперечень не виникає!»

Видно що Селена сам представляє владу,тому так і переймається
47. Selena2017 / 19 лютого 2018, 10:43
46.ukr2017
«Видно що Селена сам представляє владу,тому так і переймається»


Пане Укр, ви легко піддалися багатослів"ю і повірили в щирість сказаного, бо чимось влада вам насолила ( а кому - ні?). Якби все це лунало не з уст Влада та Федоренка, то можна було б і сприймати по-іншому. А цим двом глибоко начхати на соціальну справедливість, якої всім хочеться як манни з неба, щоб без зусиль. А насправді тут присутні лише шкурницькі особисті інтереси. Якщо цього не помітили, то хоч не підспівуйте, не принижуйте себе. Не хотіла вас образити, просто я дивлюсь на цю тему інакше.

Змінено 19.02.2018, 11:00
48. Vlada82 / 19 лютого 2018, 11:22
47.Selena2017
«А цим двом глибоко начхати на соціальну справедливість, якої всім хочеться як манни з неба, щоб без зусиль. А насправді тут присутні лише шкурницькі особисті інтереси.»

Пане Селен, я бачу вас уже зовсім заносить на поворотах. Про яку соціальну справедливість ви говорите і з чого ви взяли, шо мені на неї начхати? І в чому ви побачили мої шкурницькі інтереси? Зрештою, яких зусиль ви особисто доклали для встановлення тієї справедливості? Бачу, ваш стиль "тикати пальцем у небо" залишається незмінним, ви вважаєте правильним сказати - як пукнути (даруйте за недипломатичний вислів), а там хай що буде. Бо наданням аргументів і фактів до своїх висновків ви не переймаєтесь. Ще скажіть, шо в історії з Федоренком немає людського фактору, тобто написав би хтось інший шось подібне в газету, то Жаботинський так само зібрав би «трійку» і зарубав його статтю. Тільки я в ці казочки не вірю, немає тут ніякої справедливості, а є банальна помста і небажання чути думку опонентів. Як і з вашого боку, між іншим. Я давно помітила, шо ви не завжди коментуєте на цьому сайті статті по суті, а здебільшого коментуєте коментарі коментаторів (даруйте за цей каламбур, але точніше сказати не можу) і звинувачуєте їх то в багатослів’ї, то у "вивертанні душі", то в лукавстві, то ще в якихось вами придуманих гріхах. І тільки тому, шо вам не подобаються їхні коментарі, от і все. Однак я рада, що в цьому знаходите для себе втіху.
49. ukr2017 / 19 лютого 2018, 13:25
47.Selena2017
« Якби все це лунало не з уст Влада та Федоренка, то можна було б і сприймати по-іншому. »

Я чомусь не помітив, що хто небудь висловлюється в Нових Санжарах відкрито по іншому.Крім напевно Федоренка, як я з своїми друзями помітили. ніхто нічим не переймається і всім начхати, на ту саму справедливість. І такі я ви. тільки нишком тут можуть,щось написати . І то добре,що хоть так свій голос подаєте. на відміну того ж Федоренка, якого я і інші читають на фейсбуці і слухають по радіо. І те,що його не печатає демократична преса в Нових Санжарах опозиційної влади " Батьківщина" це про щось говорить. Що вони Супруни, Бульбахи, БПП і Батьківщина одно поля ягоди. це тіж самі регіони. тільки по іншому замаскувалися.І Ви розповідаєте, про Зінченко Федоренко, ще про кого, що вони більше зло, чим ті,що сидять в кабінетах, то Ви з ними за одно.Не треба тут людям розповідати, бо ми знаємо, які спеціалісти про нас зараз дбають
50. Selena2017 / 19 лютого 2018, 13:41
49.ukr2017
«49. ukr2017 / сьогодні, 13:25»


Пане Укр, маєте право мені не повірити, але я дуууже далека від влади і в мене до неї свої рахунки, як і в багатьох. А про те, що я роблю для того, щоб якось змінити це, ви не можете знати, та і публічно звітувати за себе ,звісно ж, не буду. А про всіх вами названих моя думка чітка: їм аби партії (незалежно від назви та штандартів) і посади щедро доїлися навіть не молочними ріками, а вершками. Якщо я помиляюся - переконайте як малу дитину, без лайки, буду вдячна.
51. Vlada82 / 19 лютого 2018, 14:47
50.Selena2017
«їм аби партії і посади щедро доїлися навіть не молочними ріками, а вершками. »

Отут ви, пане Селен, праві як ніколи. Тому на рівні району Бульбаха з Супруном (читай БПП з ВО Батьківщина) так очевидно тягнуть воза в один бік, всіляко оберігаючи один одного від опозиціонерів. І це тільки початок боротьби з інакомислієм - вибори Президента (а там, дивись, і парламентські) вже не за горами, і їм разом доведеться брати в них участь. Так шо вони себе ще покажуть, як і Вісичі та всі прихильники нинішньої влади.
52. ukr2017 / 19 лютого 2018, 21:34
50.Selena2017
«А про те, що я роблю для того, щоб якось змінити це, ви не можете знати, та і публічно звітувати за себе ,звісно ж, не буду»

Мені вас переконувати не має сенсу.У кожного свої прихильники.Якщо я, чи інші не знають про ваші справи, то зрозуміло які ці справи. Справи повинні говорити самі за себе. Я бачу хто,що робить в селищі і мої родичі від Федоренка отримували допомогу,а ті що в кріслах сидять тільки відписки давали. А зараз вони ще і задоволені дитячим майданчиком в Зачепилівці, де всі тільки обіцяли а він зробив.То ж мені все одно,хто в якій партії,аби була людям користь.Ви говорите,що у вас до влади свої рахунки,але з ваших тут записів видно, що у вас притензії не до влади, а до Зінченка і Федоренка.То ж зрозуміло з ким ви і які у вас справи.
53. ЛУНА / 20 лютого 2018, 06:13
52.ukr2017
«. Я бачу хто,що робить в селищі і мої родичі від Федоренка отримували допомогу,а ті що в кріслах сидять тільки відписки давали. А зараз вони ще і задоволені дитячим майданчиком в Зачепилівці, де всі тільки обіцяли а він зробив.»

Укр2017,Вы Федоренко?
54. ukr2017 / 20 лютого 2018, 09:20
53.ЛУНА
«Укр2017,Вы Федоренко?
»

Якщо я Федоренко,то Ви мабуть Інна Коба?Сходи ще до бабки, хай на карти кине
55. Selena2017 / 20 лютого 2018, 10:27
52.ukr2017
«У кожного свої прихильники»

В тому то й справа, що ви обрали собі прихильника за дрібну
подачку родичам, а як ведеться всім, хто вас оточує, вам байдуже. Про ту ж соціальну справедливість навіщо задумуватися? Якби прийшли до влади Зінченко та Федоренко (як їм до щему й хочеться), то про неї вони б відразу забули. Увесь словесний їх лемент відлетів би за вітром. Не ви один так думаєте, чула різні мотиви прихильності : Юля моєму дідові пенсію підняла, Река троянди посадив, Інна хвацько службовою машиною ганяє ... Безліч. Такі ми є. Знову ж таки, не хочу вас ображати, це ваші переконання.
56. Beri Mor / 20 лютого 2018, 11:21
55.Selena2017
«Юля моєму дідові пенсію підняла»

Йому при такій жінці ще й молоко "за врєдность" положено.:))

Змінено 20.02.2018, 11:40
57. don / 20 лютого 2018, 13:39
53.ЛУНА
«Укр2017,Вы Федоренко?»

я вже починаю вірити у велике майбутнє вітчизняної медицини
36.vov
«тупі висери від різного зброду більше наміру не маю коментувато, тому що не бачу смислу»

все кінець, затоптали Борькини посіпаки
58. Vlada82 / 20 лютого 2018, 14:00
57.don
«я вже починаю вірити у велике майбутнє вітчизняної медицини»

Це типу "вас вилікували, і мене вилікують"? Боюсь, до такого рівня медицина ніколи не доросте, бо вилікувати невиліковне, яке давно деградувало й опустилося нижче плінтуса, не під силу жодному генію від медицини.
59. Vlada82 / 20 лютого 2018, 14:10
50.Selena2017
«я дуууже далека від влади і в мене до неї свої рахунки»

Не могли б ви, пане Селен, уточнити, до якої саме влади у вас "свої рахунки"? Бо судячи з ваших коментарів, тільки до тієї, яку представляли Федоренко і Зінченко, а нинішню ви обороняєте не гірше за Вісича, через те комусь і здалося, шо ви людина від влади.
55.Selena2017
«Якби прийшли до влади Зінченко та Федоренко (як їм до щему й хочеться)»

Пане Селен, а вам особисто не хочеться піти у владу, шоб навести порядок, поборотися за соціальну справедливість, спробувати викорінити корупцію, захистити свободу слова, допомогти знедоленим, а попутно десь і дитячий майданчик встановити і т.п.? Чи краще сидіти в тепленькому насидженому місці й час від часу вішати на когось ярлики чи звинувачувати когось у чомусь, ніяк не аргументуючи цих звинувачень і сховавшись за придуманий нік, та ще й з претензією на звання інтелектуала?
60. ukr2017 / 20 лютого 2018, 14:25
55.Selena2017
«В тому то й справа, що ви обрали собі прихильника за дрібну
подачку родичам, а як ведеться всім, хто вас оточує, вам байдуже. Про ту ж соціальну справедливість навіщо задумуватися? Якби прийшли до влади Зінченко та Федоренко (як їм до щему й хочеться), то про неї вони б відразу забули.»

Цікава у Вас позиція, тут уже навіть ні до чого Федоренко і Зінченко,хоча мене дивує, чому Ви і інші так боїтеся,щоб такі як вони прийшли до влади? Ви говоритие за соціальну якусь справедливість і про владу ніяким словом тут. Вас чомусь хвилюють колишні, а не сьогоднішніх дії. І Ви моїх родичів ще в чомусь звинувачуєте. Ви за що на виборах продались?Кому служите на посаді при владі.Для вас дрібничка дитячий майданчик,то може предемонструєте справи тих кому ви служите.За бюджетні кошти і дурак може щось зробити,а допомоги не дочекаєшся. До речі я говорив,про допомогу, а не продаж інтересів і якби дійсно цю мафію хтось поміняв, я б підтримав
61. Selena2017 / 20 лютого 2018, 17:59
60.ukr2017
« Ви моїх родичів ще в чомусь звинувачуєте»


Господь з вами, за що їх звинувачувати?! За те, що доведені до стану, коли треба чіплятися і за подачку при такій соціальній справедливості, яку ви називаєте «якась» мимоволі справедливо, бо справжньою її НЕ роблять всі вами вище названі владці і бажаючі зайняти їх місце.А "цієї мафії" не поміняти до тих пір, поки кожен і ви в тому числі не докладуть до цього чимало зусиль.
62. Selena2017 / 20 лютого 2018, 18:17


Змінено 22.02.2018, 09:13
63. vov / 26 лютого 2018, 13:40
57.don
«6.vov
«тупі висери від різного зброду більше наміру не маю коментувато, тому що не бачу смислу»

все кінець, затоптали Борькини посіпаки»


Просто не бачив смислу з такими дегенератами переписуватися. Ти йому про одне пишеш, а воно про інше починає розповідати) Вже б не палилися так явно)

Тому питання хто кого затоптав, Борьким ботам нічого відповісти на мій перший коментар) От і прийшлося їм всяку брехню писати...
64. Vlada82 / 26 лютого 2018, 15:08
Саша Вісич, не ховайся за придуманими ніками, бо шило в мішку не сховаєш. Скажу одне: знаю тебе ще зі школи, ти й тоді не дуже виділявся інтелектом, а тепер чим прагнеш похизуватися? Що всі дегенерати, а ти один з претензіями на інтелектуала? І не повертайся до теми, про яку люди вже тиждень мовчать, не намагайся знову привернути до неї увагу. Якби ти справді був такий розумний, то потрудився б відповісти на всі запитання, поставлені мною, але тобі немає чого сказати. І не ганьби, будь добрий, свого батька. Яблуко хоч і не далеко від яблуні відкочується, але зайвий раз не бути впертим і стримувати емоції тобі не завадить. Як казав Арістотель, кожній людині властиво помилятися, але нікому, крім дурнів, не властиво бути впертим у помилці. А я додам, що тільки дегенерат може когось назвати дегенератом. Тут великого розуму не треба, а ще коли його від природи замало... Вибач, образити я тебе не хотіла.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації