Вхід | Реєстрація

«Вишенька» знає, що з вогнем не жартують

«Вишенька» знає, що з вогнем не жартують

Нещодавно у ДНЗ № 5 «Вишенька» (мікрорайон Глинище) був проведений тиждень знань правил пожежної безпеки, тема якого «З вогнем не жартуй».

Протягом усього періоду педагогами цього закладу для дітей були організовані різнопланові заходи: заняття, дидактичні та сюжетно-рольові ігри; створювались проблемні ситуації; проводились екскурсії до первинних засобів пожежогасіння, бесіди та читання книг. Підсумковою стала розвага «Юні пожежники». Вела захід вихователька групи молодшого дошкільного віку Алла Самбур. А історія сюжету розваги була така: до малят завітали сороки із лісу, які сповістили про лісову пожежу та викликали на допомогу Маршала з мультика «Собачий патруль». Роль Маршала зіграла музкерівник Тетяна Мошняга, Вогню — вихователь Інна Гальонка. Разом з героями діти взяли участь в рухливих іграх та естафеті «Загаси вогонь». Маршал пояснив малечі, що вогонь може бути корисним людям, якщо з ним поводитись обережно. Закінчилось свято дискотекою «Бугі — вугі».


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації