Вхід | Реєстрація

Обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вимаганні на ринку розглядатимуть у суді

Обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вимаганні на ринку розглядатимуть у суді

Полтавська місцева прокуратура затвердила і направила до Октябрського районного суду Полтави матеріали щодо 3 жителів обласного центру, які обвинувачуються у незаконному заволодінні транспортним засобом та вимаганні грошей. Сьогодні, 20 лютого 2018 року, відбудеться підготовче засідання у справі, повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури Тарас Турчин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 листопада 2017 року зазначені особи під приводом повернення неіснуючого боргу, застосовуючи фізичну силу, незаконно заволоділи автомобілем «Volkswagen Bora», що належить іноземцю. Окрім цього, 3 та 6 грудня минулого року на вул. Новий Базар у Полтаві, діючи за попередньою змовою, вони вимагали від жінки ромської національності плату за безперешкодну торгівлю на ринку, погрожуючи їй фізичною розправою.

Полтавці обвинувачуються за ч. 2 ст. 189 (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб із погрозою застосування насильства до потерпілого) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством) КК України.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2018, 16:12 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації