Вхід | Реєстрація

Вітчизняний паспорт покращив позиції в рейтингу

Вітчизняний паспорт покращив позиції в рейтингу

Українське громадянство посідає 91 місце в рейтингу компанії Nomad Capitalist, яка оцінює "цінність" громадянства в 199 країнах і територіях світу. Україна розділила 91-е місце з Албанією і поліпшила свої позиції, порівняно з минулим роком, на 21 пункт, йдеться в дослідженні.

У рейтингу громадянство оцінюється на основі п’яти факторів: безвізові поїздки (50% від загальної оцінки), система оподаткування (30%), загальне сприйняття держави і громадян світом, можливість мати подвійне громадянство і рівень свободи (останні три показники по 10%). Згідно з рейтингом, без віз або зі спрощеним порядком їх видачі власники українського паспорту можуть потрапити до 114 країн. Україну відзначають серед п’яти держав, що значно поліпшили свої позиції порівняно з минулим роком.

У першу п’ятірку рейтингу увійшли Люксембург, Ірландія, Швейцарія, Португалія і Швеція. Росія опинилася на 87 місці, Білорусь — на 127, Молдова — на 90, Грузія — 96. Паспорт США — на 35 місці. Замикають список Лівія, Ємен, Еритрея, Ірак й Афганістан.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2018, 18:08 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації