Вхід | Реєстрація

Грабіж, якого не було: патрульні оштрафували жінку за неправдивий виклик

Грабіж, якого не було: патрульні оштрафували жінку за неправдивий виклик

Учора, близько опівночі, на спецлінію “102” зателефонувала жінка та повідомила, що невідомий відкрито заволодів її телефоном.

На виклик оперативно приїхав екіпаж патрульних. З’ясувалося, що заявниця зробила неправдивий виклик. Громадянці, яка мала ознаки сильного алкогольного сп'яніння, потрібне було таксі. Так як оператори служби повідомляли, що потрібно чекати тривалий час, то жінка вирішила, що патрульні їй точно допоможуть. Після чого зателефонувала на лінію "102" та повідомила про грабіж.

Інспектори доставили полтавку до відділку поліції. На громадянку патрульні винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Шановні громадяни, відпочивайте з розумом та пам'ятайте: один неправдивий виклик - можливо, одне не врятоване життя.


Автор: Патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2018, 12:23 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації