Вхід | Реєстрація

Бійці ДСНС врятували рибалку, який провалився під кригу

Бійці ДСНС врятували рибалку, який провалився під кригу

28 березня о 08:38 від працівників поліції до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Сухий Кагамлик, в районі 304 кварталу, що в Автозаводському районі м. Кременчук рибалка провалився під кригу.

Бійці ДСНС, які прибули на виклик, встановили, що чоловік провалився під кригу на відстані близько 10 метрів від берега. Негаючи ні хвилини рятувальники за допомогою мотузки та рятувального круга витягнули чоловіка на берег та передали працівникам Екстреної медичної допомоги.

Для надання допомоги залучалися 5 чоловік особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС України у Полтавській області закликає вас не виходити на ненадійну кригу і застерегти від цього своїх дітей. Завзятим рибалкам також слід зважати на те, що ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при знаходженні на льоду. Пам'ятайте, що необдумана та необережна поведінка може коштувати життя!


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2018, 13:42 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації