Вхід | Реєстрація

Крадіжка і стрілянина на Вербну неділю

Крадіжка і стрілянина на Вербну неділю

Ранок Вербної неділі розпочався у селі Бутенки із резонансної події кримінального характеру. Жителі села разом із поліцейськими затримали трьох молодиків, яких підозрюють у скоєнні цілої серії крадіжок. Події того дня розвивалися за всіма канонами кримінального бойовика, були і постріли із обріза, і погоня за автомобілем ймовірних злодіїв.

Як розповіли редакції безпосередні учасники події, на слід злодіїв вони натрапили випадково. Перед цим днем, на протязі кількох тижнів оселі жителів Бутенок, Вишневого та інших населених пунктів громади, регулярно обкрадали. Злодії в основному орудували у гаражах. Нікого не боячись у нічний період доби вони проникали у приміщення і виносили звідти різну техніку та інвентар. Крали серіями, обчищаючи по три-чотири подвіря. Все це примусило жителів навколишніх сіл виявляти особливу пильність.

Про деталі переслідування і затримання злочинців розповідають безпосередньо учасники події на відео.

Більш детально про погоню зі стріляниною читайте у матеріалі «Крадіжка і стрілянина на Вербну неділю»

 

У понеділок вранці начальник Кобеляцького відділу поліції Володимир Федан повідомив, що всі троє підозрюваних затримані. Невдовзі суд визначить міру запобіжного заходу для них. Відкрито кримінальне впровадження за ознаками статті 186 ч.3 (Грабунок).


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2018, 10:55 | Кобеляки | Кримінал
1. Beri Mor / 2 квітня 2018, 13:14
Короче,забуханий «крєндєль» в латаній дубльонці,за допомогою фонарика розкрив резонансний злочин.А поліція в красивій формі,на крутих «тачках» соплі жує.
2. arturwanga / 8 квітня 2018, 18:57
Iх вже вiдлустили пiд заставу
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації