Вхід | Реєстрація

Поліцією задокументовано та припинено діяльність родинної організованої злочинної групи

Поліцією задокументовано та припинено діяльність родинної організованої злочинної групи

Під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області поліцейськими Полтавщини затримано трьох учасників злочинної групи: 31-річного чоловіка та двох жінок у віці 31 і 55 років, які протягом 11 років займалися збутом наркотичного засобу опій ацетильований. Усі мешканці Полтави.

Фігуранти у власній квартирі виготовляли та збували опій ацетильований, наркозалежним особам. З метою маскування злочинної діяльності оплата наркотичних засобів здійснювалася на банківські картки різник банківських установ.

Під час санкціонованих судом обшуків поліцією вилучено наркотичні засоби, грошові кошти та ювелірні вироби, здобуті внаслідок злочинної діяльності.
На вилучені грошові кошти, ювелірні вироби та інші речі, а також на особисте майно фігурантів судом накладено арешт. Загальна сума арештованого майна – понад 1 млн. 700 тис. грн.

Учора слідчими поліції Полтавщини досудове розслідування закінчено, а обвинувальний акт направлено до суду.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2018, 15:25 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації