Вхід | Реєстрація

У Полтаві небайдужий чоловік допоміг поліцейським затримати грабіжника

У Полтаві небайдужий чоловік допоміг поліцейським затримати грабіжника

Близько шостої години вечора у Полтаві працівниками групи реагування поліції охорони був затриманий чоловік, який вчинив грабіж жіночої сумки.

На електронний планшет поліцейським охорони надійшло повідомлення, що маловідомий чоловік вихопив у жінки сумочку та зник у невідомому напрямку. Правоохоронці негайно вирушили на місце події. Потерпіла жінка вказала поліцейським куди тікав грабіжник.

Заїхавши на територію гаражного кооперативу, правоохоронці побачили двох чоловіків, які, ніби, з'ясовували стосунки. За прикметами, один із них був схожий на підозрюваного.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу відділення № 1 Полтавського відділу поліції. Встановлено особу затриманого. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Полтавської області. Як було встановлено потім, тікаючи, зловмисник почав «потрошити» сумку, забравши собі гроші, телефон та кредитні картки. Але в цей час його помітив громадянин, що вигулював свого собаку, тож вирішив припинити явно зловмисні дії невідомого. Саме в цей момент і з’явились поліцейські охорони.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2018, 12:25 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації