Вхід | Реєстрація

Патрульних підозрюють у фальсифікації протоколів

Патрульних підозрюють у фальсифікації протоколів

23 квітня слідчий суддя Октябрського районного суду Марина Материнко розглянула клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Клопотання вніс слідчий відділ УСБУ Полтавської області, який веде досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

Слідство встановило, що протягом 2017 року сержант та капітан роти №2 Управління патрульної поліції Кременчука складали завідомо неправдиві постанови у справах про адміністративні правопорушення.

Опитані 6 громадян, які не вчинили правопорушень, заявили, що підписи в постановах їм не належать.

З метою пред’явлення оригіналів документів під час допитів, проведення почеркознавчих експертиз, слідству необхідно отримати тимчасовий доступ до оригіналів 36‑ти постанов по справі про адміністративні правопорушення, а також до оригіналів 29 постанов про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі. Суддя надала дозвіл на тимчасовий доступ до цих речей і документів відділу прокуратури Полтавської області та слідчому відділу УСБУ в Полтавській області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2018, 13:41 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації