Вхід | Реєстрація

Новосанжарцям показали виставу «Блокпост»

Новосанжарцям показали виставу «Блокпост»

7 травня  напередодні Дня пам’яті та примирення у приміщенні Центру культури та дозвілля «Нові Санжари» артисти Полтавської обласної філармонії презентували благодійну моновиставу за однойменною книгою відомого українського поета, прозаїка, військовика Бориса Гуменюка «БЛОКПОСТ».

У заході взяли участь голова районної ради Геннадій Супрун, голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха, заступник голови райдержадміністрації Рита Верба, молодь та громадськість.

Програма присвячена відчайдушнім хлопцям, які захищали і продовжують захищати наші права і свободи, європейське майбутнє для України, боряться за нашу Україну.

У ході заходу до уваги присутніх було представлено фрагменти важливих для України подій. Майстерна гра заслуженої артистки України Наталії Іванченко супроводжувалась музичними композиціями за участю артистів Полтавської обласної філармонії.

На завершення заходу усіх загиблих за Україну пом'янули хвилиною мовчання.


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації